Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz Bodz #1640 üzenetére

    "ES100-ban nekem az nem szimpatikus, sőt kifejezetten nevetséges, hogy bekapcsolva nem szabad bedugni semmit."
    Passz napi szinten ki be húzgálom bekapcsolva. Szóval, nem tudom, hogy milyen körülmények között károsít bármit is, te hogy én semmi ilyet nem tapasztaltam, az tuti.

    Elnézést, rosszul írtam mert vámiért adónak gondoltam elsőre.
    Mert bár az analóg utat a XD-05 végzi, a jel útja a következő.

    Telefonon lévő zene(X formátumban) -> átkódolás (SBC/AAC/Aptx) codec-be -> átküldés BT modulra -> a CSR chip kitömöríti a jelet(jó esetben nem DSP-zi, amit kétlek) -> lehető legjobb esetben PCM átmegy a XD-05-be és akkor csinál vele, amit tud.

    És még egyszer olyan hihetetlen brutális kamu szövegek vannak a marketingben, hogy egyszerűen nem tudom komolyan venni, hogy a legkisebb mértékben is foglalkoztak a minőséggel. Lossless...

    A másik dolog meg, hogy akkor DAC helyett miért nem DAP, mert egyik zsebedben a teló másikban a DAC? Pusztán nem értem, hogy miért akarna bárki is egy nagy dög DAC-ra, BT-n zenét küldeni.

    -------------------------------

    Az InLine esetében felhívnám, a figyelmed, hogy "D/A-Wandler: AKM AK4396". Illetve ott biztos vagy hogy AptX-et hallottál? Mármint a teló kiírta, csak mert AptX LL-t viszonylag kevés teló támogat, még kevesebb füles, és vagy AAC-n vagy SBC-n kellett volna kommunikáljon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák