Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Sanki

  Topikgazda


  *#*#2846579#*#*


  Bizonyára feltűnt, hogy a készülékhez gyorstöltőt kaptál. Néhány fórumtársnál felmerült a kérdés, hogy milyen hatással van az állandó gyorstöltés az akkumulátor élettartamára, kapacitására. Az eddigiek alapján a hasonló töltési megoldások nem okoztak problémát, de természetesen dönthetsz úgy, hogy kisebb kapacitású töltőt használsz.

  Ami viszont a fentiekkel összefüggésben lényeges, hogy a gyártó 2 év garanciát biztosít a beépített akkumulátorra! Kivételt képez ez alól néhány "speciális piac", pl. USA -ban 1 év a hivatalos gyártói garancia.

  Szintén Fontos!, hogy a gyártó közleménye szerint:
  "A 9V2A töltést a Honor 8 kizárólag a gyári töltővel teszi lehetővé. A töltési idő a töltőtől és a környezeti feltételektől függően változhat."


  A témázó alkalmazáson kívül a gyári EMUI rendszerhez az interneten több helyről is lehet témát szerezni, letölteni.

  Marshmallow és Nougat romon: Az SD kártyán / belső memórián csinálj egy HWThemes mappát, és ide másold be a letöltött témát, aminek .hwt kiterjesztése. Ezután meg fog jelenni a témázó alkalmazásban is az új téma. HA mégsem így lenne, akkor zárd be a témázót, majd nyisd meg újra.

  Oreo romon: Az SD kártyán / belső memórián csinálj egy Huawei mappát (ha nincs), azon belül pedig egy Themes mappát, és ide másold be a letöltött témát, aminek .hwt kiterjesztése. Ezután meg fog jelenni a témázó alkalmazásban is az új téma. HA mégsem így lenne, akkor zárd be a témázót, majd nyisd meg újra.

  Ajánlott figyelni arra, hogy milyen EMUI verzióra, illetve milyen telefonra készült. Előbbi nem okoz különösebb problémát, csak néhány dolgot lehet nem fog alkalmazni az OS/UI eltérés miatt. Utóbbi jóval nagyobb kijelzőre (pl. 6 col) készült grafikai elemnél lehet érdekes. Előfordulhat, hogy pl. a záróképernyő nem a megfelelő méretezés szerint jelenik meg.

  Amennyiben a zárképernyőn látni szeretnénk az értesítéseket, akkor abban az esetben a "Magazin feloldás" módot kell alkalmazni, különben nem fognak megjelenni az értesítések.

  Néhány alkalmazás, amelyek különböző témákat tartalmaznak:
  EMUI Theme Store
  EMUI Themes Factory for Huawei


  Gyári internetes böngésző:
  A stock browser.apk már nincs benne a gyári ROM -okban, mert már szinte mindenki Google Play -ről letölthető böngészőket használ. Amennyiben mégis a gyárit szeretnéd használni, akkor a következő 3 link valamelyikéről töltsd le, majd telepítsd:
  - HiDrive
  - Drive
  - Mega

  Fontos, ha nem menne a telepítés, akkor erre az időre állítsd át az elsődleges tárhelyet belső tárhelyre.

  Gyári Egészség app sportoláshoz:
  Huawei által készített Egészség applikáció, amennyiben a gyári ROM nem tartalmazza. A következő 3 link valamelyikéből töltsd le és telepítsd:
  - HiDrive
  - Drive
  - Mega

  Első indításnál a kért engedélyeket add meg neki, mert nélküle nem fog működni. Más telefonokon, UI -n is működik.

  [ Szerkesztve ]

  "Work smarter, not harder..." /// -

Hozzászólok Aktív témák