- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Üdv!
Néhány napja döbbentem rá, hogy én is modder vagyok, csak eddíg nem tudtam róla!
Szal már a legelső PC-met (486 DX 233) is egy ősi, ingyen kapott XT házba építettem, aminek alu előlapot voltam kéntelen csinálni, mert az nem volt neki...
Az esztétikai tuning nem nagyon érdekel (festés, neon, meg mindenféle látványizé...), a fúrás-faragás annál inkább. (Vízhűtés, ventik, bordák, automatikus ford.szám (hőfokfüggő) szabályozás stb...)
Az autóhőmérőt évek óta használom, csak mobil módra, az éppen barkácsolt gépen méricskélek vele, amíg össze nem áll.
Jó 5let a CD burkolat felhasználása, és lehet, hogy szervezek valami fix beépített hőmérő panelt a masinába.
El is határoztam, hogy összeszedem az eddígi cuccaimat, és felnyomom a honlapomra, és a tippet TI adtátok, köszi!
Na, ha valami összeáll, majd jelentkezem!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Trollok komolyan
- Flint 2 OFF topik
- Futárcégek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi