Hirdetés
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nincs annak semmi baja így ránézésre, csak szétnyílt egy kicsit a csati a sok ráncigálástól. Egy csőrös fogóval össze kell nyomni oldalról esetleg alul felül is, hogy szépen visszakapja az ovális alakját, a fém keret. A belső erintkezőket meg egy fogpiszkálóval lehet kíméletesen megpucolni. Egy próbát megér szerintem. Ha más sérülés is van, esetleg le vannak szakadva a lábak akkor bocsi, nem szóltam.

-
mezis
félisten
válasz
janakbacsi
üzenetére
Leműtöd a töltő aljzatot és dróton kilógatsz olyan kétpólusú csatlakozót, amilyet találsz.
-
válasz
janakbacsi
üzenetére
Ha be tudod azonosítani a csatlakozót, és tudsz venni valahonnan cseredarabot, és ennyire szét is van szedve, én pikk-pakk megcsinálom neked egy kösziért.
(Ha már nekem kell keresni, szétszedni, alkatrészt várni, már nem merem elvállalni, mert csak lopott időkben érnék rá és elhúzódna. De ha nagyon ráér, akkor azt is elvállalom).
-
válasz
janakbacsi
üzenetére
Telefonszervizek olcsón cserélik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold