Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabifotos
senior tag
válasz
Kernel
üzenetére
Kipróbáltam pár centis vezetékkel mind a puffernél, mind a végfoknál, és ugyan úgy lekapcsol nagy hangerőn. Hallhatóan a hangfalak bírnák még. A linkelt cikkben 80/130-as Magnat-okat hajtanak a TPA-val, nekem meg csak egy 50W-os 4ohm HECO pár van, ezért nem gondolnám, hogy a védelem a ludas. Van itthon egy TDA7498, az viszont nem csinálja, de az már 2x100W.
Simán bírnia kéne szerintem a TPA-nak. Arra gondoltam még esetleg, hogy a hangváltó áramkörében valami nem tetszik neki. De ez sem lehet, mert van egy másik hangfalam, ott csak kondi van a magas előtt, és azzal is csinálja. Én már teljesen tanácstalan vagyok. Megpróbálom valami hozzáértőhöz eljuttatni, hátha rájön mi lehet.Esetleg ha békés megyében, vagy szeged környékén szívesen ránézne valaki, szóljon

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- További aktív témák...
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Eladó EVGA 700 W1
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold