Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
csubuka
üzenetére
Egyelőre annyit látok, hogy az a szabályzó segédfázisos motorhoz való, illetve mondhatjuk kétfázisúnak, mert ezek egyforma, egyenrangú tekercsek.
A lenti képhez hasonlóan kell elképzelni, csak más színekkel. Két egyforma szín a közös pont, másik oldalon a két fázis, amit egy fázisról járatunk ebben az esetben. A pirosra kötve forog visszafelé.
Meg valószínűleg a védőföld (FG / frame ground), de ezt nem jelzik egyértelműen.
A vásárló pedig benézte, aki a háromfázisú kimenet hiánya miatt reklamál, ami nincs is:
Dear! At the output of the frequency converter, three phases (red, green, white), between white and green there is no voltage = 0V. The frequency converter with such a fault is not can work. Dear Aliexpress team! If I am the return of item and money, then the delivery in Hangzhou is for a small package weight in to 500g. is equal to - RUB 472.00 that's about 3/4 of the cost. Therefore, I ask only a refund of RUB 529.0 which is 75% of the cost. Video completely confirms the nonoperability item.
Tegnap kimaradt, hogy a PC-ventilátoroknál is megszokott módon, a bizonytalan indulás miatt kell nagyobb fordulattal indítani és utána lassítani. Vagy úgy beállítani, hogy biztosan elinduljon.
-
gerleimarci
aktív tag
válasz
csubuka
üzenetére
Nem tudom mért félsz ennyire a hálózati feszültségtől. Építtess be FI relét, akkor nyugottabban szerelgethetsz. Én inkább megépíteném azt a panelt ¼ árban. Azzal tanulnál is. És amit megspórolsz+még egy kicsi, abból vehetsz egy leválasztó trafót. És ugye a kínai panel is ugyan úgy ki tud nyiffantani, ha rossz helyre nyúlsz, fel tudja gyújtani a házad, ha valami nem jól sikerül.
FI relé+fém műszerdoboz+olvadóbiztosíték+rendes földelés kombóval én nyugodtan alszok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Kuponkunyeráló
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Windows 11
- További aktív témák...
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold