- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gamepad
- Plazma TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kína-baráttá teszi legcombosabb gyorsítóját az NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Enermax Revolution tápegységek 12VHPWR csatlakozóval
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
+1
-
ddekany
veterán
válasz
fatpingvin #16 üzenetére
De, ha azok a projektek nyernek a versenyben, ahol a middle manager gyorsan kipréselt akármilyen szart a csapatból, és a többi projekt meg tönkremegy, akkor ez ellen nem reális tenni, mert a matek (itt kb. játékelmélet) mindig győz. Valahogyan, nem tudom miképpen, de úgy kellene módosítani a rendszert, hogy ne ez legyen a nyerő stratégia.
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
válasz
fatpingvin #20 üzenetére
Mindenkinek korlátos a szellemi kapacitása. Ha nem szükséges adott területen, akkor senki nem szeretné pl. a GC kiváltásra költeni azt, valami hasznosabb dolog helyett.
-
dabadab
titán
válasz
fatpingvin #19 üzenetére
igazából ez az egész elejét vehető lenne azzal ha lenne tényleg komolyan vett megrendelői/felhasználói érdekérvényesítés
Az van, csak hát az a helyzet, hogy valahogy senki sem érzi úgy, hogy az lenne az az ő érdeke, hogy baromi sokat fizessen a szoftverért, csak azért, hogy utána valami minimális megtakarítása legyen a hardveren.
DRM is theft
-
opr
veterán
válasz
fatpingvin #32 üzenetére
Valami hasonlo, igen. A gyakorlatban is latszik, hogy ez amugy sajnos mennyire igaz.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
veterán
válasz
fatpingvin #34 üzenetére
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
veterán
válasz
fatpingvin #47 üzenetére
Nem mondtam én semmi rosszat a java-ra, csak rákérdeztem, Vágó úr.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A céleszközként jellemezhető, Lisp környezetben fejlesztett jószágnak ugyan zsanérjai nincsenek, de szövegszerkesztő már van rá.
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Filmvilág
- Autós topik
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest