Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
veterán
"Egyébként az igazi gond nem a nyelvekkel, hanem a frameworkokkel van."
Es ennyi. Ez pontosan igy van. Meg az ipar mentalitasaval, ami kb kikenyszeriti ezeket a borzalom frameworkoket meg a kilometer hosszu dependency tree-ket."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
buherton
őstag
Ha már C++. Egy ideig gondolkoztam, hogy visszanyergelek rá, de végül meggondoltam magam.
Emlékszem még arra az előadásra, amit Bjarne tartott személyesen Budapesten arról, hogy mi lesz a C++20-ban. A végén csak egy kérdésem maradt, van még olyan speciális karakter, amit nem használ a C++?! Ezt egy picit elfelejtve felütöttem a "Learning C++17 from scratch" könyvet most a télen. Hihetetlen számomra az, hogy micsoda rule set-ek épültek ki a korábban nem körültekintően bevezetett feature-k miatt. Ott van rögtön az explicit keyword.
Még néhány ilyen után rájöttem, hogy a C++ nem nekem való, most a go felé szeretnék nyitni.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A céleszközként jellemezhető, Lisp környezetben fejlesztett jószágnak ugyan zsanérjai nincsenek, de szövegszerkesztő már van rá.
- MacBook AIR 2017 EU bill Újszerű állapot
- MacBook PRO 2017 13" TouchBAR MAGYAR SpaceGray 16GB FULL DOBOZ 95% akksi
- Új HP Omen 16 QHD IPS Nano 165Hz Ryzen7 5800H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3070 8GB Win11 Pro Garancia
- ZBook Fury G8 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX A2000 32GB DDR4 1TB NVMe WIFI 6 ujjlolv IR kam gar
- iPhone Xs Max 64GB gyári független gyönyörű!
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest