Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A_Papa
senior tag
Nem tudom... Én inkább vennék az Aliról egy Poco M6 Pro (8/256)-t, 67-ért...
-
.Szaki.
addikt
Én még értékelhető terméket nem láttam tőlük. Tulajdonképpen ez is egy - egyébként jól kinéző - használhatatlan hulladék. A színe viszont baromira tetszik.
Viktor0610
Bocsánat, csak a jószándék vezérelt, de jogos a kritika! -
Usgyi
aktív tag
Ha a HMD fenntartható szeretne lenni, akkor miért gyárt hulladékot és próbálja eladni drágán?
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
lolal
senior tag
Ez egy kalap Sz©R. Unisoc Tigér 606... atya ég egy kenyérpirítóba se. Az átlag usernek értem én, hogy nem kell egy bitangerős chip, de ezzel az alapvető funkciókat is dadogva lehet ellátni. Időtállóságról meg ne is beszélünk, mert már most is egy kivénhedt fo© golyó. Szánalmas HMD gyalázatos viselkedése.
-
Pár hozzászólást töröltem.
Az offot és a motolorázást fejezzétek be! -
vence
aktív tag
Én meg azt nem értem, hogy az itt leszerepelt T606 SoC,
mitől lenne sokkal jobb a G04 -ben ...
(mellesleg a G04s az, amit érdemes nézni)!Meg egyébként is a T606 "ezeréves" 12nm-es technológia, ha van hasonló áron, 6nm-es (több generációval frissebb) SoC-re épülő alternatíva, akkor valahogy az adná magát.
Függetlenül attól, hogy hol sikerül tesztelni és hol nem.Egyébként mostanában semmivel sem rosszabb a frissítésekben a Motorola az átlagnál, az új modelleknél pedig már hosszabb a támogatás is. Nem a leggyorsabbak, de cserében nem problémás frissítések szoktak jönni.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nehéz úgy edukálni, ha a gyártó nem partner - de ez a sztori messzire vezet.
A G04 sem egy régi izé, januárban mutatták be. Frissítés kapcsán mi is roppant szkeptikusak vagyunk, szóval én inkább onnan közelítem a témát, hogy most érkezett a CMF Phone a kapuba, 68 pénzt fizettem érte és felpofozza ezt a HMD-t. És akkor friss cuccot hasonlítunk a friss cucchoz. És mindkettő friss márka, ebben is hasonlítanak. -
vanye
senior tag
Én már csak azt nem értem, hogy ha ez a Moto G04 ilyen jó cucc, akkor miért nincs róla itt teszt?... Illetve a netes vásárlóközönséget edukálni kívánó MA miért nem látja azt, hogy az a kb. 30k különbség egyrészt csak most áll fenn, amikor még friss a teló, de kis idő múltán a HMD már biztosan olcsóbban fogja adni a cuccot, másrészt a Motonál ennyiért 4GB RAM-ot kapsz, nem hatot, harmadrészt pedig (meglepetés!) a szoftveres oldalt is meg kell fizetni, negyvenért ugyanis a Motorola ki tudja, lát-e majd mást is az életben a mostani 14-es főverzión kívül (én legalábbis nem találtam erről semmilyen infót egy-két netes cikk átnézése után) - hogy a biztonsági javításokról már ne is beszéljünk.
Sztem se feltétlenül ér meg ez a mobil 70k-t, de ha már hasonlítunk, akkor már körtét a körtével sztem, úgy fair. -
Peti870
csendes tag
Ez nagyjából 30eft-ot (sem) ér. A kamera pocsék, a halászbástyánál inkább egy olajfestményt lehet látni. Egy Iphone 4 szintjét messze nem éri el szerintem, de egy K750i-jét alig éri túl.
Nekem úgy tűnik mintha a képek felskálázottak lennének kb 3Mpx-ről + m.i.Hová tűntek a belépő szintű és persze nem ormótlanul nagy élhető telefonok megfizethető áron?
-
viktorcrow69
újonc
Hát ez egy hulladék
-
Kicsit sok lett a lepedő. A szövegben és az árcédulán is.
-
judas13
addikt
Biztos lenne ezer más jobb választási lehetőség annyi szent.
OFF
janeszgol"Ez sértené a véleményszabadságot"
Egyetértek. Nem kell kedvelnem az adott hozzászólást, elég ha tolerálom. De igazis helye válogatja...mindenhol vannak apróbetűs részek hivatkozási alapként, igazolásként, hogy ott mi fér bele és már mi nem...
ON -
Fel kellene okosítani a fórummotort, hogy ha vence ír egy hsz-t és abban szerepel a Motorola szó, akkor a "sértő" szavak mintájára az adott szó a "Gumikacsa" szóra kerüljön lecserélésre
#Janeszgol
Lehet, hogy sérti a dolog a véleményszabadságot, de engem meg az sért, hogy vence ámokfutásának köszönhetően kezdem szégyellni, hogy Motorola telefonom van
-
kbyte1024
veterán
A Soc full gagyi,amit megszokhattunk a HMD-től. De hogy a felbontása is kicsi és a fényerő is harmatos....ahogy sokan írtatok ez teljesen felejtős.
-
Inkább a TPhone 2-t választanám.
-
janeszgol
félisten
Ez sértené a véleményszabadságot.
Mondjuk a szerkesztők sértegetése már inkább érne bant.Vence: 100k alatt én csak Motoban vagy Redmi Note-ban gondolkodnék. A sima Redmiket kicsit gagyinak tartom még a Note-ok mellett, de ez idén talán változik.
A Samsung is szóba jöhet, vannak értelmes ajánlatai, ilyen az A23 vagy A32 család, de az A15 és A25 is hozza az elvárhatót. A Samsung inkább egy biztos, megbízható minimumot hoz mindenhol. Még a csúcsban is. -
Bog
HÁZIGAZDA
Frankón telefosod ezt a topikot is Motorolával??? Volt már egy ilyen korszakod az Asus mellett, tök jó lenne, ha ezt is kinőnéd, mert erre semmiféle más szó nincs, mint az, hogy idegesítő.
De rövidre tudjuk zárni, ha a konkrét készülékhez csak úgy tudsz hozzászólni, hogy abban a Motorola szerepel, akkor ebből a topikból is kizárunk. -
vence
aktív tag
-
vence
aktív tag
Ilyen készüléket csak tévedésből vehet valaki!
A tesztjét (és a kommenteket olvasva)
sajnálja az ember, hogy itthon a moto G34 5G nem került be a köztudatba.
Vajon miért nem lett tesztelve?
Miért gondolja a képviselet/ a disztribútor, hogy minden promóció nélkül is fogy majd ...Mindegy is ...
a lényeg, hogy a moto G34 5G - a Snapdragon 695 SoC-pel kb. porig alázza ezt a telót teljesítményben, gyorsaságban.És hasonló áron elérhető120 Hz-es kijelzővel, eSIM-mel, FM + Dolby sztereóval stb.
Hazai készletből, neves forgalmazóktól (Mysoft, Telekom stb.)Persze ettől jobb árak is akadnak a vállalkozóbb vevőknek:
- a 4-64 GB-os verzió (mSD hely van!) már 40 eFt-tól elérhető
elfogadható boltból, vagy
- 100 € körül még jó az EU-s elérhetőség is (Amazon stb.).A Notebookcheck teszt- jén is kiválóan teljesített a G34 5G,
érdemes ránézni, akit érdekel.
(Tanulságos, mert keresniük kellett a negatívumokat!)Így is lehet, így kell, jó belépő-telót csinálni!
-
KIFLEE
tag
Igazi hulladék, csak annyira jó, hogy szegény nyugdíjasokat átbasszák vele.
-
janeszgol
félisten
Csak azt nem értem, hogy nem zavarja őket ez a szemétgyártás? És akkor az Infinix hasonló szarokkal akar jönni ide. Pedig nekik van értelmes ajánlatuk is.
Ott a belépőben a Samsung, a Redmi és a Motorola. Bőven elegek hárman. Ők már kitapasztalták, hogy mi kell az embereknek, milyen paramétereket figyelnek, mi a legfontosabb. -
judas13
addikt
válasz
SkyLine3000 #10 üzenetére
Pld. Moto G14 is 99 EUR - alá kellet volna menni kicsivel és akkor. Talán.
-
SkyLine3000
addikt
Majd ha 40 lesz, akkor lesz értelme.
-
judas13
addikt
"bár az Egyesült Államokban tavaly valamelyest emelkedett az eladásuk."
Nem tudom mennyi is pontosan az a "valamelyest", de a szállítás nem alakul(t) valami fényesen Q4 2022 és Q1 2024 viszonylatában.
-
Ba cy lus
addikt
Jó, hogy ez már nem Nokia néven megy.
-
-
-
janeszgol
félisten
Ami jó: az üveg hátlap, a telefon színe (a zöld), a kinézete. Szép lett. A fő kamera nappal jó. Nekem bejönnek a képek és a videó, kellően élesített az én szememnek, meg a színek is jók. Illetve az akku is a szokásos (remek). És a Widevine L1 megléte is jó.
Ami elmegy, az az SoC. Moderált használatra még jó lehet, de semmi komolyra ne számítson senki. Fő kamera este. Nem jó, de nem tragikus, drágább telefonok is szenvednek éjjel.
Ami nem jó. front kamera (szar), kijelző (brutálisan szar, nem jó ránézni, pláne egy kiváló Redmi Note 12 után).
Kár érte. Csak ha a kijelző egy fokkal jobb lenne, mindjárt másképp néznék rá.
-
-
Hát ez elég fapados ajánlat lett..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest