- Nem villog többet a kijelző a GeForce driver gyorsjavításával
- IFA 2026: Kedvező(bb) árak és színek: ez a Lenovo új notebookjainak vonzereje
- IFA 2026: Kell egy kisebb konzol? Az Acer körbenyeste az Atlas 8-at
- IFA 2026: az NVIDIA RTX Spark beházasodott a Lenovo Yoga termékcsaládjába
- Őszindító hardvercsomag
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
A feleségemnek Honor 200 Lite, a lányomnak 400 Lite van.....mikor melléjük tettem a Galaxy S23 telómat még én is elsápadtam annyival élénkebb, élettel telibb volt a kínaiak készüléke.
Később szert is tettem egy 200 majd most egy 600 Pro ra.
Sajnos kijelzőben, akksiban, kamerában, töltésben fasorban sincsenek már a Samsungok. Pedig amúgy (főleg a mérete és a szoftveres támogatása miatt) szerettem az S23 at is"Sajnos kijelzőben, akksiban, kamerában, töltésben fasorban sincsenek már a Samsungok."
Ez így van. Sajnos. Rátértek a biztosra, a biztonsági játékra. Sokan a szoftvert emlegetik. Semmiben nem jobbak abban sem, mint mások. A Samsung nagy bloatware király még mindig.
-
mcs
veterán
Hát továbbra sem lehet dícsérni, annyi biztos. Az Exyfost a Snapdragonos vetélytársai teszt pontszámokban és fogyasztásban megelőzik, és a térerejük se a legjobb. A fiamnak most S25FE-je van. Lehet nekem itt "szarkínaizni", de nekem ahol a Redmi Note 13Pro+- szal még van 2 pálcika térerőm, ott a Samsungon már nincsen.
Volt szerencsém nekem is látni ugyanazon helyen egy Galaxy A57 3-4 egységnyi térerős Edge kapcsolatàt, és a Poco F8 Ultrámat kettő egységnyi 4G+-al.

Szánalmas a Samsung, ahogyan egy helyben toporog, hiába a kiforrott One UI. -
Bossyy
tag
A feleségemnek Honor 200 Lite, a lányomnak 400 Lite van.....mikor melléjük tettem a Galaxy S23 telómat még én is elsápadtam annyival élénkebb, élettel telibb volt a kínaiak készüléke.
Később szert is tettem egy 200 majd most egy 600 Pro ra.
Sajnos kijelzőben, akksiban, kamerában, töltésben fasorban sincsenek már a Samsungok. Pedig amúgy (főleg a mérete és a szoftveres támogatása miatt) szerettem az S23 at is -
bmt50
senior tag
+1
Most váltottam Samsungrol Honorra. Életem legjobb döntése volt. A térerő dolgot meg tudom erősíteni. De minden másban is előrébb járnak a kínaiak (akksi, kijelző, kamera).A Honornak nagyon jó kijelzői vannak. A feleségemnek van egy Honor 400 Lite-ja másodtelefonként. Szabályosan leesnek az ikonok a képernyőről.
-
csakany2001
senior tag
-
xsjado93
senior tag
-
Jack Oneill
veterán
Hát továbbra sem lehet dícsérni, annyi biztos. Az Exyfost a Snapdragonos vetélytársai teszt pontszámokban és fogyasztásban megelőzik, és a térerejük se a legjobb. A fiamnak most S25FE-je van. Lehet nekem itt "szarkínaizni", de nekem ahol a Redmi Note 13Pro+- szal még van 2 pálcika térerőm, ott a Samsungon már nincsen.
+1
Most váltottam Samsungrol Honorra. Életem legjobb döntése volt. A térerő dolgot meg tudom erősíteni. De minden másban is előrébb járnak a kínaiak (akksi, kijelző, kamera). -
Balázs Z.
aktív tag
Röhej. A kamera már a 25FE-ben is "régi" volt, miért állt le a Samsung a kamera-feljesztéssel...?
-
Kasya
nagyúr
A Galaxy S26 és az újabb eszközök tulajdonosai már most sem tudják letölteni a Samsung Messages alkalmazást a Galaxy Store-ból...
Fold8U-n siman toroltem a gyarilag feltett Google-t és Galaxy Store-bol telepitettem a Samsung variánst.Szerk: Ja, HVG, tipikus minosegi cikk.
-
e-newsee
addikt
-
kbyte1024
veterán
+1
ezért nem lesz nekem soha többet Samsungom. -
bmt50
senior tag
-
Phobion
addikt
Ez az Exynos mostanában, hogy teljesít? Régen csak rosszat olvastam erről a processzorról.
-
blagolf
senior tag
Belül azért változott? Mert kivülről 0 a változás az előzőhöz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver - ÚJ, BONTATLAN, független, 1év garancia
- Google Pixel 10 Pro 128GB gyári független 2027.09.05. gyártói jótállás
- Honor Magic 7 Pro, 12/512GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Honor Magic 7 Pro, 12/512GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8400 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB nBase 242 Akyga 500W
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi / 5G Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Lian Li Vector V100 750W

ezért nem lesz nekem soha többet Samsungom.