- Nem villog többet a kijelző a GeForce driver gyorsjavításával
- IFA 2026: Kedvező(bb) árak és színek: ez a Lenovo új notebookjainak vonzereje
- IFA 2026: Kell egy kisebb konzol? Az Acer körbenyeste az Atlas 8-at
- IFA 2026: az NVIDIA RTX Spark beházasodott a Lenovo Yoga termékcsaládjába
- Őszindító hardvercsomag
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Ha csak a kollégáimat és pár ismerősömet számolom, nincs az még 50 % se. Azért élnek Magyarországon 50 felettiek is, sokakat még az okostelefon is idegesít nem hogy még egy állandóan pittyegő okosóra. Tudom hogy ki lehet kapcsolni az értesítéseket, de az átlagmagyar informatikai tudása azért elég véges szerintem. Azokról nem is beszélve, akiket eleve idegesít bármilyen óraviselés.
Közben utánajártam. Világszinten valóban még az a többség, akinek nincs.
Az én ismerettségi körömben az a ritka akinek nincs.
A gyerekeket, és az idősebbeket is beleértve.
Akiknek nincs azok többségében egyéni oka van a hiányának.
Van aki meló miatt nem hord, pedig akart, de két nap latt lezúzta. Aztán van olyan idős, akinek már a hagyományos mobiltelefon kezelése sem megy
Náluk teljesen érthető."Azokról nem is beszélve, akiket eleve idegesít bármilyen óraviselés."
Nekik az Apple Watc ajánlott. Az nem sokkal van többet csuklón, mint töltőn.

-
szkaroly
őstag
Ha csak a kollégáimat és pár ismerősömet számolom, nincs az még 50 % se. Azért élnek Magyarországon 50 felettiek is, sokakat még az okostelefon is idegesít nem hogy még egy állandóan pittyegő okosóra. Tudom hogy ki lehet kapcsolni az értesítéseket, de az átlagmagyar informatikai tudása azért elég véges szerintem. Azokról nem is beszélve, akiket eleve idegesít bármilyen óraviselés.
-
instantwater
addikt
Tök egyszerű: nem olyat kell venni amelyiket állandóan töltögetni kell. Az enyém pl. 8-10 napot bír, attól függően nennyi "edzést" rögzitek vele. Az értesítéseket akár teljesen le is tilthatod róla.
Én nagy órafan voltam, még most is ott hever 3 db hagyományos karóra a fiókban használatlanul. Már csak okosórát hordok.Igazság szerint a hagyományos óráról is leszoktam amióta teljesen remote dolgozom.
-
Lami66
addikt
90%?
Erről komolyan érdekelne egy statisztika.Nekem is tetszenek az okos órák, de évek óta nem tudom magam rávenni, hogy pénzt adjak valamiért amit naponta kell tölteni (a telefonon kívül), és hogy folyamatosan értesítésekkel bombázzon a csuklómon.
Ha lerakom a készüléket akkor nem érdekel.
Majd visszaírok akinek kell.
Aki sürgős, az hív.Öregszem.
Tök egyszerű: nem olyat kell venni amelyiket állandóan töltögetni kell. Az enyém pl. 8-10 napot bír, attól függően nennyi "edzést" rögzitek vele. Az értesítéseket akár teljesen le is tilthatod róla.
Én nagy órafan voltam, még most is ott hever 3 db hagyományos karóra a fiókban használatlanul. Már csak okosórát hordok. -
Ricardo
titán
90%?
Erről komolyan érdekelne egy statisztika.Nekem is tetszenek az okos órák, de évek óta nem tudom magam rávenni, hogy pénzt adjak valamiért amit naponta kell tölteni (a telefonon kívül), és hogy folyamatosan értesítésekkel bombázzon a csuklómon.
Tipp. Lehet csak 70, de az emberek többségének van a csuklóján.
Ez a saját döntésed. Van olyan amit nem kell naponta tölteni, és be tudod állítani hogy akarsz e az órára értesítéseket kapni, és ha igen akkor miket.
-
instantwater
addikt
"sőt már a csengőhang se kell mert milyen már az hogy hangosan csörög tiszta gáz."
Változnak az idők. Az emberek 90%-nak már van valamilyen fittnesz/okos karkötője/órája, ami jelez.
Nem kell hogy csörögjön a telefon.
Én nem vagyok tini, de 2017 óta (akkor kezdtem hordani, még az Mi band 2-őt) néma a telefonom.90%?
-
e-newsee
addikt
Régi motoros vagy már itt, szerintem emlékszel az Xperia P/S/SP/U sorozatra. Azon gyakorlatilag úgy működött. Volt rajtuk egy átlátszó sáv, ami értesítőként funkcionált. Mondjuk normálisan nem lehetett testre szabni, így elég zavaró volt néha, amikor inkább kikapcsoltam volna, de amúgy szerettem.
Nekem egy fehér Xperia SP volt, az pl. egy tök szép telefon volt:
Xperia S:
-
e-newsee
addikt
Na, ez nekem nem volt meg, de nem lep meg, hogy volt ilyen. Gondolom, ezeknek az utódjai a 90-es években a szarrá csicsázott, mindenhol is világító giccsparádé hifi tornyok.
#7-re pedig:
Én is sokat vagyok néma, és évek óta van okosvacak a csuklómon, de a telefon nincs mindig a zsebemben. Van, hogy fogalmam sincs, épp hova tettem le. Ha olyankor csörög is, könnyebben megtalálom. És az óra sincs 0-24-ben a kezemen. Én pl fürdéshez is leveszem, de néha töltőn is van, és ha olyan munkát végzek a ház körül, akkor is inkább leveszem, hogy ne sérüljön véletlenül. De vannak olyan munkahelyek is, ahol óra, karkötő, ékszer, stb. veszélyes, ezért nem lehet rajtad, de a teló ott lehet a zsebedben.
Szóval a csengőhang azért más kategória, mint a led. Utóbbi nekem sem hiányzott igazából, de szerettem azt is, amikor volt. -
ledgeri
nagyúr
-
janeszgol
félisten
Sosem értettem miért tárolja valaki fejjel lefelé a telefont, majd felvilágosodtam hogy van alattam egy generáció aki csak így használja a telefonját sőt már a csengőhang se kell mert milyen már az hogy hangosan csörög tiszta gáz.
Cserébe ez a generáció meg full azt hiszi hogy mindenki fejjel lefelé csengőhang nélkül használja a telefont mint ők

A párhuzamos valóságok léteznek.

Hogy ON is legyen:
Mennyi ész kéne feltalálni hogy az antennacsík világítson a telefon oldalán. Váó minden irányból látszódna.......Antennacsík világítása jó ötlet.
-
mrThomi
addikt
Atyavilág...
-
Ricardo
titán
Sosem értettem miért tárolja valaki fejjel lefelé a telefont, majd felvilágosodtam hogy van alattam egy generáció aki csak így használja a telefonját sőt már a csengőhang se kell mert milyen már az hogy hangosan csörög tiszta gáz.
Cserébe ez a generáció meg full azt hiszi hogy mindenki fejjel lefelé csengőhang nélkül használja a telefont mint ők

Hogy ON is legyen:
Mennyi ész kéne feltalálni hogy az antennacsík világítson a telefon oldalán. Váó minden irányból látszódna......."sőt már a csengőhang se kell mert milyen már az hogy hangosan csörög tiszta gáz."
Változnak az idők. Az emberek 90%-nak már van valamilyen fittnesz/okos karkötője/órája, ami jelez.
Nem kell hogy csörögjön a telefon.
Én nem vagyok tini, de 2017 óta (akkor kezdtem hordani, még az Mi band 2-őt) néma a telefonom. -
Ricardo
titán
-
paatrick
őstag

Hogy ON is legyen:
Mennyi ész kéne feltalálni hogy az antennacsík világítson a telefon oldalán. Váó minden irányból látszódna....... -
tomboy0013
veterán
-
Postas99
őstag
-
Sofian
őstag
Értesítő led, szar helyen... juhú...
-
e-newsee
addikt
Tehát nagy csinnadrattával újra feltalálták az értesítő LED-et.
Jó, mondjuk akik ezt megalkották, még gyerekek voltak, amikor előzőleg kivezették.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mortal Shell ll
- OLED monitor topic
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver - ÚJ, BONTATLAN, független, 1év garancia
- Google Pixel 10 Pro 128GB gyári független 2027.09.05. gyártói jótállás
- Honor Magic 7 Pro, 12/512GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Honor Magic 7 Pro, 12/512GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Honor Magic V2, 12/512GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- GIGA AKCIÓ! Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProPlus gar: 2028.10.07
- Új! BRUTÁLIS! Erazer Beast X40 i9-14900HX RTX 4090 17" 240Hz QHD+ 32GB 1TB Magyarbill -1 év garancia
- KERESEM: RTX 3060Ti Founders de nem várok arra, hogy rám találjon
- BESZÁMÍTÁS! 16GB Crucial 4800Mhz DDR5 notebook memória garanciával hibátlan működéssel
- AMD Félkonfig Msi B450 Tomahawk + 5600X + 32GB DDR4

Xperia S: