Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser
    legenda

Semmi gond. Akkor jöhetnek a linkek a #19-es hsz-ben felsoroltakhoz ddr4 modullal.
    Ha alá tudod támasztani, akkor hiszek neked és én tanultam valami újat. Ha nem, akkor azt sem hiszem el, hogy picit értesz hozzá ;)

Csak úgy halkan megjegyzem, hogy sosem találkoztam az említett kit-ekkel kereséseim során. Igaz, hogy általában nem is kerestem direkt ilyen kitet, de a keresők szeretnek mindenfélét is bedobni. Jár egy-két reklámlevél is eladóktól és ott sem találkoztam vele.
    Arról olvastam, hogy ddr5-ben vannak már nem standard méretek is.

De, hogy lásd, hogy nem vagyok lusta, rákerestem a 2x12GB ddr4-re és az első termék 32 GB-os kit volt, a többi meg 2x16GB vagy 32GB/16GB 2 darabos kit.
    12GB-os kitet nem dobott be egyet sem.
    Még csak ddr5-re sem tért ki, ami azért furi, mert nem szokott ennyire ragaszkodni minden paraméterhez.
    Mondjuk ddr5-re keresve is csak a 3. találat stimmelt, a többi 32GB-os és 16GB-os kit volt.

Várom a linkeket. :R

Olvasd már el mit írtál a #16-ban, segítek, ne legyen az, hogy nem találtad meg.

Nincs ebben semmi érdekes.
    A VRAM igényt megnövelték 8GB-ról 12GB-ra.
    Nekem úgy tűnik, hogy a 64GB csak azért volt, mert a 4060-nal kevés lett volna a 32GB.
    Viszont lépcsőben a 32GB után a 64GB jön. Mert ugye 2x32 vagy 4x16. Ilyen kiteket lehet kapni. 2x16 és 2x8-as kitet nem fogsz venni egyben. Külön-külön meg minek.
    Az más kérdés, hogy akinek eleve van 2x16 és, ha 48 GB is elég, akkor elég lenne neki 2x8. Vagy akár 2x4, ha már a 40 GB is elég. De szerintem ennyire nem gondolták túl és egyszerűbb volt beírniuk egy szép nagy értéket. Ezzel is támogatva a kiskereskedős memóriapiacot.
    Csak a közönség nem úgy reagált, ahogy szerették volna.

Hol van itt ddr4? Meg mi az, hogy nincs 2x8 és 2x16-os kit? ddr4-ből és 5-ből is van mindkettő.
    Én azt várom, hogy egy sörrel kevesebbet igyál ( :

Új hozzászólás Aktív témák