Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tothl

    addikt

    válasz Krobi79 #7913 üzenetére

    Krobi ha van rá mód vegyél egy régebbi nagy kategóriás Denon 5.1 erősítőt, olyat ami a DTS-t tudja legalább, és a maradékból pedig valami ésszerű hangfalszettet, elölre egy szériából és a középső is nagy legyen, hátra meg esetleg egy olcsóbbat. Ezzel el lehet lenni sztereóban is, és moziban is jó lesz.

    Anno én is ebben a cipőben jártam, volt H/K erősítőm, csöves erősítőm, Pioneer erősítőm, de jött az idők szava, meg is őregedtem, az univerzálisan jó hangzást rengeteg teszt után a Denonnál találtam meg. Az 1999-ben, vagy 2000-ben vett AVR-3300am azóta is jól szolgál. Vett pár ismerősöm mostanában újonnan a 100k körüli kategóriából, volt akinek az erősítő lett meg hamarabb, volt közte yamaha és denon is, nálam lettek kipróbálva és hát mit mondjak hervasztó. Papíron ok, meg van bennük hdmi switch, de a hangjuk egy lyukas zoknit nem ér. El is voltak kenődve rendesen a tulajok. Azzal vigasztaltam őket, hogy a 3300 nem 100k volt anno. Ez igaz is. És ez nem is nagy kategória, hanem közép.
    Viszont ebből illetve ennél 2-3 évvel fiatalabb nagyobb kategóriás tesóiból a németeknél simán be lehet vásárolni 100k körül. Én nem ugrottam rá, mert egy ilyen jópár kg., macerás egy kicsit a szálítása, csakis rendes futárral, posta kizárva, valamint az enyém jó, és már régen nem cserélgetek semmit, ezeken csak bukni lehet pénzügyileg. :)

    Szóval nem feltétlenül igaz, hogy csak a sztereó erősítő a jó. Van jó 5.1-ben is, csak meg kell találni.
    Azért a H/K 620 jó volt.. :)

Új hozzászólás Aktív témák