Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Tomacko #50721 üzenetére

    Én pedig a stílustémára is kitértem, most is, korábban is. Andorrának VAN stílusa, szerintem élvezetes, de ez ízléskérdés. Az azonban nem ízléskérdés, hanem tudományos, hogy Andorra stílusa KEDVES!!! Andorra kimagaslóan az egyik legkedvesebb fórumozó a topikban!!! (!!!!!!!!!!!!!!!!!) Ez téged, és sok más fórumtársat meglep, de ez nem Andorra hibája, hanem az általam emlegetett őszintétlen, bizalmatlan közegé! Hozzáteszem, hogy Andorra kimagaslóan az egyik legtürelmesebb is. Sokaknak azért van vele baja, mert egyúttal kritikus is, őszinte is, egyenes is, ami - mint említettem - Magyarországon szokatlan - az ilyen stílus iránti értő bizalom pedig igencsak ritka itt Észak-Balkánon.
    És most már tényleg lenne oka a moderátornak moderátorkodni a sok túlbeszélt topikidegen téma miatt, de kérem, ne tegye.
    Hogy visszatérjek a topiktémához, a "nyomják Krahácsot" panaszkodó szövegek ellenében újra felhívom a figyelmet, hogy ebben a topikban sokkal nagyobb a pongyolaság és topikidegenség szabadság- és szabadosságfoka, mint jellemzően más "rendesebb" prohardveres szakmai topikokban, ez persze a topik tematikájának immanens szabadossága mellett valóban részben annak "köszönhető", hogy a gonosz Kammerer még mindig visszatartja azt a "rendteremtő-tisztázó-megvilágosító" témaösszefoglalót, bizonyos okok miatt - de emiatt csak a szintén sok-sok munkát belefektetett Blattidától szokott elnézést kérni.

    Victor, a takarító

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák