Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dißnäëß
    nagyúr

Szerintem a csaj tök oké, nekem az ízléssel van gondom (hozom a "mai fiatalok" mantrát).

Vissza a helyhez: egy lemezbolt szvsz semleges kell, hogy legyen. Nem metál, nem rocker, nem elektró, nem punk zöldhajú Hyperspace, nem akusztikus gitáros hippi, ... semmilyen zenei stílusra utaló design-t nem lenne szabad követnie, ha csak abból indulok ki, mennyi ilyenbe NEM mentem be, mert a legtöbb egyetlen utat választott design-ban. Ki nem nézném egy rusztikus roncsbár hangulatú lemezboltból, hogy tart akár Dire Straits-et, akár Jean Michel Jarre-t, pedig de, nyilván - vélhetően - igen, de jobb szeretem a steril-design-os helyeket. Nem a neonsteril, hanem mittomén, mint egy Burger King belseje. Funkcionálisnak mondanám, nincs eltolva semmilyen ízlésvilágba, nem utal semmire, és megtalálható benne minden :)

Legutóbbi CD-m is egy Kosheen Resist volt, amit az Amszterdami Schipol-on vettem a Duty Free-ben lol. Vagy lehet a Tiesto NY-ban a Broadway-en (másik lol).

Mea culpa.

Ja nem. A legutóbbi CD-im gyári-papírtokosak, egy hárfán játszó ukrán csajtól vettem Salzburgban, a dóm mellett. Ahogy ott turistaként elsétáltunk mellette, égnek állt minden szőrszálam, annyira szépen játszott, pfűhhh mondom erre vissza kell jönnöm a dóm után. Érdekes. Meg lett valami tibeti kolostorzeném is... :D

Új hozzászólás Aktív témák