Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dißnäëß
    nagyúr

Ezért érdemes bakelit lemezt venni mert egy ilyen csaj jár hozzá [link] gondolom azért van ott

Amúgy én értékelem.. merész ötlet a mai világban, ahol a Media Markt-ok is tele vannak (még mindig, vagy ismét?) CD-vel és LP-kkel is.

Mégis, nyilván egy ilyennek a hangulata is más kicsit (nem a steril neonfény) és talán a kínálata is nagyobb akár már induláskor, akár később, ha tud nőni + a kávézó funkció, hát szerintem befutó lehet. :)

A tulaj helyében kitennék még valami meghallgató megoldást is, bár Spotin bárki lekeresi a telóján ugyanazt egy pillanat alatt, amit épp a kezében tart és eldöntheti, kéri-e.. nem tudom elképzelni, hogy valaki belehallgatás nélkül csak úgy borító + "ők jó zenét csinálnak" alapon megvesz egy LP-t és aztán otthon szívja a fogát.

(Tényleg, erről mit gondoltok ? ) :) Lehet tévedek és mennek be vakon is emberek becsomagolt LP-re. Meg lehet ezeket egyáltalán hallgatni, ránézni ? (Nem hiszem, de lehet ismét csak tévedek - régen mikor legutoljára CD-t vettem, az fóliázva, csomagolva volt, 0 belehallgatás. Vagy vakon mentem előre, vagy előtte egy kalózpéldányon / YT-on / MTV-ből kiderült valahogy, hogy vajon milyen lehet az új album, ami még nincs meg.

Régen bele-bele futottam ilyenekbe, hogy egy klassz album után vettem ugyanattól a következőt vakon, mondván, én mennyire szeretem az ő műveit és és *meh*, nem tetszett. (Enya tipik, vannak albumai, amik 5**** top, és van, ami teljesen felejthető).

Új hozzászólás Aktív témák