Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985
    MODERÁTOR

Érdekes. Legutóbb ettól dobtam le a láncot : [link]
    Különböző időpontokhoz is más eq-t tud használni, hangszerenként, de idpontonként is eltérő lecsengést, meg attack-ot vagy micsodát állít..Nekem fura. Csupa olyan dolgot tudnak manipulálni, amitől hajlamos azt hinni az ember, hogy micsoda hangszeres tudás, milyen profi mikrofonozás, mennyire jó a végén a hifi. Ezek lehet hogy egyesével mind igazak is, csak furcsa volt látni, hogy ennyire szabadon tudják manipulálni a hangot. És ez még nem is egy autó áráért.

nézd, fejlesztettem az itthoni setupot és elkezdtem játszani az A&H Xone PX5el és az effektjeivel. ami eleve egy analóg keverő, tehát az attack, delay és paraméterezés a pultban történik a szoftveres lépéssor után. és akkor ez itt még nem a csúcs keverőjük a 96 a dupla analóg effekttel. erre jön még, hogy előtte ott a lehetőség szoftveres manipulációra, szóval a keverőpult a végén egy 4+1 sávos külső keverő ami szó szerint 5 stereo kimeneti eszköznek látszik. építkezős technora zseniális.

pár hét után kezd felűnő lenni, hogy 303 / 909 (illetve a Roland TR08S) szénné effektezve mennyire sokáig elér.

[link] STOOR live (Speedy J) mutatja, hogy modern technonál gyakorlatilag el lehet menni producerként live act felé, pont emiatt.

Új hozzászólás Aktív témák