Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985
    MODERÁTOR

Hármat vettem, mindegyik 3 méteres.
    Egyik a telót tölteni a kanapén, meguntam a gyári fukarkodást a méterekkel :D

Másik kettőből az egyik egy 3m-es a DAC-hoz (Topping D30 Pro), másik az UMIK-hoz.

A minőségit nem az audiofül-snakeoil mentén értettem minőséginek, hanem hogy szerelt már az ember ilyet, fogott, stb, kb. lehet érezni, hogy gagyival van-e dolga vagy sem, aztán úgyis az dönt, amit mutat a cucc, mikor bedugja, a többit az elektronikák intézik. Ezt vettem a Toppinghoz például, a mérésekhez. Nem haltam bele az árába :D és hibátlanul teszi a dolgát.

Az UMIK-om gyárilag hibás kábellel jött meg pár hete, mindig el-el hagyta a REW, atyaég nemár... annyira vártam. Mozgattam a csatlakozásánál, na ott meglett a kontakthiba.

Kipróbáltam másik USB-C kábellel - tökéletes, semmi tünet. Nem a mikrofon a hibás, nem kell gariztatnom. A gyári kábelének a csatija valamiért nem szerette.

De úgyis rövid volt ez az 1 méter vagy annyi sem, a 3m-essel pedig kényelmesen mérek most.

Egyetlen egy hiba sem volt azóta sem, sem az UMIK-al, sem a DAC-al.

Biztos szarul szól ;] de én nem hallom annak, tudom, ilyet kellett volna inkább (azért billentsd át 3 méteresre a legördülőt és akkor egy mai Forint árfolyam - szoros minőségnövekedést érhetek el vele) ;] ;]

ja, hibás kábel van természetesen :DDD

meg persze rendes forrasztás egy dolog, az, hogy mennyire bírja az abúzust sem mindegy.

nekem ilyen 10 euros harisnyás 3métereseim vannak, de azok itt a helyi olcsó kábelek, valszeg kínából filléres tétel lenne.

Új hozzászólás Aktív témák