Új hozzászólás Aktív témák

• btraven
    őstag

Sajnálom hogy így jártál. Én is szerelmes voltam (vagyok) az ilyen gyönyörű design-ú ezüst kütyükbe, de az Onkyo DVD játszóm transzportja beszart 2 év alatt, az Onkyo hm erősítőmben relé gondok vannak a kb. 5. éve óta és most Nálad látom ezt egy nagy márkánál, hogy mi történik.

A nagy gyártók nagyon tudnak hifit rajzolni, gyártani, de szoftver oldalon katasztrófa, ami megy. Nincsenek kihívások elé állítva, nem akarnak versenyezni, vagy szimplán mérnök az egész brigád és semmi olyan innovatív szemlélet nincs bennük, mint egy Wiim ökoszisztémát fejlesztő csapatban, hogy modern működés (igen, agilis), gyors release-ek, innováció és rendszeres terméktámogatás, lekövetés.. ha Spoti vagy a többi változtat valamin, mennek utána, stb... semmi ilyen :(

Nem akarlak elkeseríteni, de elolvasva ezen a gyönyörű készüléken azt a logót, hogy DENON, meg vannak számlálva az évei, amíg értelmes módon használhatod. Ha egyáltalán, mert már most is küzdesz vele.

Ez most nem egy lehúzó poszt akart lenni, csak ordító tehetetlen düh, hogy mennyire basznak a nagy gyártók a felhasználók igényeire.

Nálam már az is kicsapja a biztit, amikor van egy eszköz és egy ilyen marketing anyag fogad az eszköz oldalán: [link] Specifikációk, körbe fotó, olvasható hátlapi csatlakozók, egyéb smafu ???

És ezért fizettél, vagy fizetnek az új modellekért.

És csodálkozik a hifi ipar, hogy haldoklik, mert a reális áron kínált ChiFi kihúzza alóluk a széket konkrétan. Nem csak műszakilag építenek jót, hanem felhasználói szemmel nézik a dolgokat és építik fel a weboldalukat. [link]

No, miután kitomboltam magam, és bocs mégegyszer, nem a gyönyörűségednek szólt, hanem az iparági szopásnak a legnagyobb nevű márkákkal, elgondolkodtam azon, szokott-e jönni firmware frissítés a Denon-odhoz és megtörtént-e a legutóbbi a napokban valamikor.

Azon is filózok, mit tudnál venni helyette, mert ha engem kérdezel, egy nemsokára halott eszközt birtokolsz, amit legszívesebben a Denon székházának ablakához b*nék, azaz Harman, azaz Samsung, a video-t feltenném a youtube-ra, Instára, a teljes sztorival és iszonyú rage-et tolnék, hogy arról koldulnának.

Agyrém ami a hifiben megy ma :(

Az internet nem statikus. Változik nonstop. API-k, formátumok, mindenféle dolgok a háttérben. Nagy hifisták gyakran megmosolyogják a PC-t, vagy annak kistesóját, a málnát (Raspberry Pi), de érdekes módon ott nincsenek ilyen anomáliák, hogy megáll, megakad, nemműködik, nincs szoftver, nem friss, és még sorolhatnám, és - legalábbis audio felhasználásra - egy mai, már korosnak mondható Pi4 málna még 10 év múlva sem lesz papírnehezék, ellentétben egy bármilyen random nagy név gyönyörűen marketingelt dedikált kütyüjével.

Szóval, ha tehetném, a helyedben eladnám és megkérnék valakit, hogy egy Hifi2000-es megoldással egy nagyon csinosan kinéző DIY PC-t rakjon össze Neked (lehet miniITX vagy akár málna is a bele), kijelzőt programozzon fel, távszabályzó, és van egy streamer-ed, ami örök életű kb.

Erre a képesség a Denon-t is birtokló Harmannál megvan, csak ők nagy vilácég és soha nem fognak ilyen területre olyan agilitással és pozitívan agresszív terméktámogatással lépni, mint egy ideje (nem véletlenül) világsztár, de sokkal kisebb Wiim (aki mindennek köszönhetően még mindig harap ki újabb és újabb szeleteket abból a tortából, amibe a nagyok foga újra és újra beletörik).

IT-s háttérrel hifizve, ha gondolod, szívesen ránézek (díjmentesen persze), fentebbieket ne vedd Magadra, csak felb*ott az a jelenség, ami Téged is érintett most és látok itt-ott a világban fórumokon stb. Agyrém. :(((

"fejlesztő csapatban, hogy modern működés (igen, agilis)"

Nagyon csúnya káromkodás miatt kérném a moderátort hogy törölje

Új hozzászólás Aktív témák