Új hozzászólás Aktív témák

• csacsi77
    senior tag

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.Van egy Denon DNP-730AE hálózati lejátszóm. Nagyon szép, beleillik a helyére, szeretem az ezüst elegáns előlapját.CSAK VÉGRE JÓL KÉNE MŰKÖDNIE!!!Először wifin próbáltam működtetni (csak 2,4 GHz-en megy) és végülis ment rendesen. Kicsit lassúcskán, de azért megtalált az internetes rádiókat, a pc-n megosztott zenei mappákat, usb-ről is lejátszott rendesen és a Spotify Connect is megtalálta eszközként.Sajnos 25-30 perc után viszont a lejátszás megállt. Nem szám közben, hanem egy zene végén egyszercsak nem ment tovább. És eltűnt a Spotify-ról az eszközök listáról. Aztán 1-2 perc múlva megjelent ismét.A szokásos köröket megjártam, LAN-kábellel kötöttem a hálózatba, kikapcsoltam az alvási időzítőjét és a network controlt is ON-ra raktam. De ez a 25-30 perces leállás azért megmaradt.AI barátunkat megkérdeztem és fix IP-címet javasolt. Azt be is állítottam rajta, de akkor meg valahogy elment minden kapcsolat, a pc-ről játszott le zenét, de az internet eltűnt róla. A routerben előtte természetesen reserváltam az IP-címet.És hab a tortán, hogy ilyenkor teljesen lefagyasztotta a Telekom routerét, elment a wifi és hálózat is.Szerintem valami beállítást kéne csak eszközölni valahol és jó lenne, de be kell látnom ,hogy elértem a korlátaimat, egy hozzáértő segítségét kérem most.Nem szívesen mondanék le róla, mert egyrészt megvettem, nem ingyen volt, másrészt meg tényleg olyan szépen mutat, úgy szeretem nézegetni, de azért néha hallgatnám is. A mai, modern Denon lejátszó horror árú (550 eFt!!!), más pedig nem gyárt ilyen csinos, ezüstszínű, alumínium előlapos lejátszót.Kérem aki tud segítsen! Ha házhoz jönne hozzám akkor szívesen fizetnék is a munkájáért Bp-en, a XIII. kerületben.Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák