Új hozzászólás Aktív témák

• proci985
    MODERÁTOR

Lehet vele zenélni.
    Értékesítőként dolgoztam korábban. Épp egy olyan üzembe látogattam, ahol több cnc forgácsoló gép is volt. Én kedvelem az ilyen területet, bírom ezeket a gépeket.
    Kérdezősködtem a gépekről, próbáltam beszélgetni, ilyesmi. Egyszer csak mondja a krapek a nyitott gép mellett, hogy dugjam be a fejem, mutat valamit. Mágnessel a nyitásérzékelőt megfogja, hogy zártnak érzékelje a gép. Nem kell parázni...
    Na, vagy kinyírnak vagy vásárolnak valamit, ha ezt kibírom. Ezt gondoltam.

A lényeg: unalmukban olyan programot írtak a gépre, hogy eljátszották a szervó motorokkal a für elise-t, vagy már nem emlékszem mit. Érdekes volt, mert olyan pici mozgásokat csináltak, amit látni nem is lehetett szinte, csak halkan sípoltak a motorok. Szóval van olyan cnc, ami zenél.

[link] nekem ez volt a kedvencem az imperial marchhal.

mondjuk volt egy casiocore vonulat is 2005-2010 körül, pl [link] dj scotch egg boiler setjének az első pár perce egy gyönyörű leképezése a szitunak, avagy az arc konkrétan 4 game boyt használ controllernek.

persze ez a valaha volt legfurább boiler room setek egyik kiemelkedő és kötelező darabja volt, de egyértelműen crustpunkbanda szintűen eszméletlen energiára. persze breakcore nem való mindenkinek :).

Új hozzászólás Aktív témák