- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: Mindenből a legtöbbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
A Brother MFC-J3540DW-nél azért elég érdekes az, hogy az adatlapja szerint alkalmas kétoldalas másolásra -- kétoldalas szkennelésre viszont nem. Akkor ez most hogy?
Ha tudna legalább A4-et kétoldalasan szkennelni, akkor még vevő is lehetnék rá.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
bollokcs80
Korrektor
Sajnos ez ilyen Brother feature, az irodában nekünk egy régebbi van, sajnos az sem tudja.
B.Cs.
-
félisten
válasz bollokcs80 #2 üzenetére
Nagy kár, mert egyébként rokonszenves márka.
MaCS
[ Szerkesztve ]
-
félisten
De a leírása szerint az sem tud kétoldalasan szkennelni...
Köszönettel: MaCS
UI: Egyébként éppen kezdek kiábrándulni a Canonból. Mindeddig nagyon jó szolgálatot tett egy MX860 multifunkciós. De a nyomtató része hibát jelez, amit el tudok fogadni, mert nem mai darab. Azon viszont ki vagyok akadva, hogy a nyomtatórész hibája miatt a szkenneroldalat is letiltja...
-
Reggie0
félisten
De tud, raadasul lapforgatas nelkul, ketoldat van szenzora.
Van egy 635-os es egy 655 is, de az utobbi csak azert, mert a 635 kifutott, mire venni akartam belole +1-et, igy az utodja lett, ami a 655. 635-hoz mar vettem alza-s utantoltott tonert olcsoert, gond nelkul megy vele, ugyanolyan szepen nyomtat.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
Anno en 2 honapig valogattam nyomtatot, bemutato- es tesztvideokat is kell nezni, mert sokszor nem jo a leiras. Viszont ez egy nagyon jo nyomtato, egyedul a rezisztiv touch erzekeloje hagy kivannivalot maga utan. Komplett konyveket is szkenneltem be vele, de 400 oldal korul meghulyul, erdemes tobb pdf-be szkennelni es utana osszefuzni valami toolal a fajlokat. De lehet csak az SMB-s fajlfeltoltessel ilyen es windows alol a sajat szoftverevel nincs gondja, en csak igy hasznalom.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
Azt, hogy "köszönettel", akkor írom oda, ha valamit megköszönök.
A nevemet pedig azért, mert így tartom illendőnek. Régimódi vagyok. Az automatikus aláírás (vö. fejléces papír) számomra ezt nem váltja ki.
Miért zavar?
MaCS
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen