- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Interjú: látogatóban bacsisnál
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotel
aktív tag
-
Chaser
legenda
-
VANESSZA1
őstag
-
Chaser
legenda
Ott meg ártól függ, mennyivel olcsóbb egy oledhez képest. Oled azért más liga. Ha új gépet veszek, csak oleddel.
-
VANESSZA1
őstag
Nem, nem erre gondoltam ami WUXGA-s, hanem
AMD Ryzen 7 7840U processor with 8 cores and 16 threads
WQXGA IPS display with 2560 x 1600 pixels and 100% sRGB
LTE-A Cat16 for mobile data connection
Long battery life of up to 16.25 hours... -
Chaser
legenda
A lassan 10 éves gépemben jobb panel van) ami ezen üt színvilágban, oleden odab@sz ( :
-
Sanya
nagyúr
Szia!
Nem tudom, hogy megvetted-e már, de én kihagynám: Kijelző
35,6 cm (14 hüvelyk) képátlójú, WUXGA (1920 x 1200), IPS, csillogásmentes, 300 nit fényerő, 45% NTSC 3 4 5 6 7
Színskála
45% NTSC
Ez egy fakó valami lesz, ótvar panel. -
Reggie0
titán
Ez ElitBook?
Na oké de az üzleti széria.
865 volt nálam majdnem megvettem.
Alapvetően jó masina. Gyors, halk meg amit akarsz.
HP support az egy kalap kutya gumi. Ide értendp a driver és bios frissítés.
Simán kiadnak rosszakat, Üzleti szériára is.
Ami még hátránya hogy lecsukva nincs szellőzés. A zsanér ügyesen blokkolja a kiáramló levegő útját. Ezzel számolni kell.
Egyébként jó masina. Halk a 16" legalábbis (Dell nél volt szokás hogy bizonyos 14" darabok hűtése úgy tekert alapjáraton is meg őrültél, miközben a cpu 35c alatt tanyázott. 15" laposokat meg elengedte 60-65c ig is venti nélkül. normal balanced módban)
ElitBook mindenképpen jobb mint az acer belépő modellje.
Sok hozzászólóval ellentétben az Acer -t is megvenném simán, volt nem egy és arra amire van jól működik. HP -val nagyságrendel több bajom volt eddig. (Pro és Elit Book, al csak SW természetű gondok voltak)
Mondjuk én 16GB ram al nem kínlódnék már.Billkiosztas is kutyagumi a HP-nel.
-
Benőke
őstag
Ez ElitBook?
Na oké de az üzleti széria.
865 volt nálam majdnem megvettem.
Alapvetően jó masina. Gyors, halk meg amit akarsz.
HP support az egy kalap kutya gumi. Ide értendp a driver és bios frissítés.
Simán kiadnak rosszakat, Üzleti szériára is.
Ami még hátránya hogy lecsukva nincs szellőzés. A zsanér ügyesen blokkolja a kiáramló levegő útját. Ezzel számolni kell.
Egyébként jó masina. Halk a 16" legalábbis (Dell nél volt szokás hogy bizonyos 14" darabok hűtése úgy tekert alapjáraton is meg őrültél, miközben a cpu 35c alatt tanyázott. 15" laposokat meg elengedte 60-65c ig is venti nélkül. normal balanced módban)
ElitBook mindenképpen jobb mint az acer belépő modellje.
Sok hozzászólóval ellentétben az Acer -t is megvenném simán, volt nem egy és arra amire van jól működik. HP -val nagyságrendel több bajom volt eddig. (Pro és Elit Book, al csak SW természetű gondok voltak)
Mondjuk én 16GB ram al nem kínlódnék már. -
Chaser
legenda
De van olyan, hogy "acer". Pl. amikor szervizbe kell kuldeni, az mindenkinek ugyanolyan bena ugymenet lesz. Nalam mar csak a szervizzel kapcsolatos rossz tapasztalatok miatt is tiltolistan van.
Persze, meghibasodhatnak, de ez csak egy hiba volt, bo 2 ev alatt 3-szor ment vissza gariba egymastol tok fuggetlen hibak miatt. Persze mondhatjuk, hogy ugy terveznek az acernel, hogy osszegyujtik az osszes elkovetheto hibat egy modelbe, es egy masik modelbe pedig direkt nem tesznek tervezesi hibakat, csak ebben valahogy nem hiszek

Ebben igazad van, ha a support gatya akkor az. Vagy eleve olyan típust vettél ami alapból gatya, vagy belenyúltál, megesik.
Rengeteget notebookoztam, raklapszámra teszteltem/adtam el, a legprémiumabb kategóriában is ki lehet fogni sz@pórollert, meg a leggagyibb is el tud menni bármi gond nélkül 10 évet.
Lassan kell vennem új notebookot, nagy eséllyel vmelyik régebbi bevált széria lesz, vagy ha új talán asus zenbook, bár ott is call centeres szerviz volt régen, nem szeretem, nem tudom változott-e. -
Reggie0
titán
Kismillió modell van és abból kismillió db. Semmit nem jelent a te példád, a másik sem)
Konkrét típust kell nézni mindig, nincs olyan hogy "acer".
Náluk is voltak nagyon jó modellek - lehet most is vannak, nem követem már -, és azok is meghibásodhatnak, mint bármelyik másik prémium notebook is akár egy hét alatt. Más gyártónál is vannak jó modellek, neg olyanok amik kalap sz@rt sem érnek még újan sem.
És mindig ott lesz a "ki kell fogni faktor".
Ilyen kegyetlen ez a világ)De van olyan, hogy "acer". Pl. amikor szervizbe kell kuldeni, az mindenkinek ugyanolyan bena ugymenet lesz. Nalam mar csak a szervizzel kapcsolatos rossz tapasztalatok miatt is tiltolistan van.
Persze, meghibasodhatnak, de ez csak egy hiba volt, bo 2 ev alatt 3-szor ment vissza gariba egymastol tok fuggetlen hibak miatt. Persze mondhatjuk, hogy ugy terveznek az acernel, hogy osszegyujtik az osszes elkovetheto hibat egy modelbe, es egy masik modelbe pedig direkt nem tesznek tervezesi hibakat, csak ebben valahogy nem hiszek

-
Chaser
legenda
Kismillió modell van és abból kismillió db. Semmit nem jelent a te példád, a másik sem)
Konkrét típust kell nézni mindig, nincs olyan hogy "acer".
Náluk is voltak nagyon jó modellek - lehet most is vannak, nem követem már -, és azok is meghibásodhatnak, mint bármelyik másik prémium notebook is akár egy hét alatt. Más gyártónál is vannak jó modellek, neg olyanok amik kalap sz@rt sem érnek még újan sem.
És mindig ott lesz a "ki kell fogni faktor".
Ilyen kegyetlen ez a világ) -
VANESSZA1
őstag
Akkor ilyen alapon sokkal jobb vétel egy HP EB845G11 R7-8840U 14 16GB/1T LTEA PC (927W0ES)?
Mi a véleményed erről? -
Reggie0
titán
Nekem meg mar 1 evesen tapcsatit kellett cserelni az acer laptopban, mert kiolvasztotta magat.
(Arrol nem is beszelve, hogy a postazos kozponti szervizuk egy rakas kaki, a biztositasuk is egy nagy nulla, mert hulladek alkatreszekre cserelnek a kereteben.) -
Sanya
nagyúr
-
kubista85
csendes tag
Mondjuk nem Acer gépben kellene tesztelni, amit normális ember nem vesz.
-
Kaiku
senior tag
Igen, itt a pont! Mert a megosztott memória miatt nagyon kell bele a 32GB RAM!
Egyébbként 32GB-RAM-mal is meg kellene csinálni az összevetést mivel a 16GB szerintem nagyon sok helyen a szűk keresztmetszet. -
Geri Bátyó
addikt
Nyilván, de ezt írtam is. Mivel engem ez nem érint, inkább a technikai megoldás érdekel.
A traktor is lehetne gyorsabb, ha más lenne a váltó áttételezése.
Ha már traktor, én az 1366-os gépemet hívom így. 11 évig volt aktív használatban, mert nekem a memória sávszélesség fontos volt és ebből a szempontból is egy nagyon masszív rendszer. -
Chaser
legenda
Heti ötös...( :
-
Sanya
nagyúr
"az Intel által kínált Arc 130V jelentősen erősebb az AMD féle nyolcmagos Radeon 860M-nál." (-nál. Mondjuk ezt rossz volt olvasni)
Lehet, hogy rosszul gondolom, de a Lunar előnye abból származik, hogy a CPU-ra van integrálva a RAM. Gyanítom, hogy egy hasonló kiépítésű Arrow, már nem villogna ennyire.
Persze, ha gyorsabb, akkor gyorsabb, csak szerintem ez nem az IGP érdeme, hanem a tokozásra integrált memóriáé.Ebből a szempontból lényegtelen. A traktorbannis erősebb a motor, mint a személygépkocsiban, mégsem gyorsabb a traki, mint a kocsi. A végfelhasználót nem a technikai megoldások érdeklik, hanem mennyire gyors a cucc.
-
Sanya
nagyúr
Npu teszt? Vagy minek az AI bele?

-
VANESSZA1
őstag
-
Geri Bátyó
addikt
"az Intel által kínált Arc 130V jelentősen erősebb az AMD féle nyolcmagos Radeon 860M-nál." (-nál. Mondjuk ezt rossz volt olvasni)
Lehet, hogy rosszul gondolom, de a Lunar előnye abból származik, hogy a CPU-ra van integrálva a RAM. Gyanítom, hogy egy hasonló kiépítésű Arrow, már nem villogna ennyire.
Persze, ha gyorsabb, akkor gyorsabb, csak szerintem ez nem az IGP érdeme, hanem a tokozásra integrált memóriáé. -
dongettó
tag
Notebookchecken van hasonló inteles teszt, ott azt mutatja a cpu-z, hogy 8x16bit a memória kiszerelés, szóval a sávszél nincs megvágva, de az forrasztott, viszont kap a proci hűtéséből és elgész pofás az igp teljesítménye a gyakorlatban.
Köszi.
IGP az intel 11 gen után összességében is egész jónak mondható. -
Reggie0
titán
Azert megneznem ezt az osszehasonlitast egy jominosegu gepben is.
-
KISDUCK
addikt
Notebookchecken van hasonló inteles teszt, ott azt mutatja a cpu-z, hogy 8x16bit a memória kiszerelés, szóval a sávszél nincs megvágva, de az forrasztott, viszont kap a proci hűtéséből és elgész pofás az igp teljesítménye a gyakorlatban.
-
dongettó
tag
-
xsjado93
senior tag
-
laed
senior tag
Legalább Ringyóz van hozzá. Bár az MS-fiók miatt annyira nem vonz a 11-es.
-
xsjado93
senior tag
Van, elvileg nem is olyan ergya, 50 TOPS teljesítményű. Engem is meglepett, hogy rosszabbul muzsikál egy papíron alsóbb kategóriás intellel szemben.
-
raus
aktív tag
Intel ♥️
-
Dreamcest
kezdő
-
xsjado93
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Jövő héten New Yorkban gyújtja be a SpaceX a rakétákat
- LEGO klub
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Háztartási gépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 3390 - N4120, 4-8GB DDR4 RAM, SSD, jó akku, számla, gar, win 11 kompatibilis
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/32GB/512GB - Midnight- 15 Ciklus , 2,5 év garancia - HUN
- ROG Strix G614PP 16" FHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32 512 magyarított (lézerezett) vbill gar
- Dell Latitude 3540 / Intel Core i5-12generáció /16gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix Z790-F Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS ROG MAXIMUS Z890 HERO Alaplap
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Apple AirPods Max 2 Midnight ! Új Bontatlan, 2028.05.14.-ig Garancia
- Apple Watch Ultra 3 (2025) 5G 49mm Black Titanium + Trail Loop S/M M/L Black/Charoal / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest