- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
őstag
Az acetonos heatpipe-al kapcsolatban szerintem akkor működne a legjobban, ha a teljes csövet feltöltené az ember acetonnal, majd beltenné a csövet egy kb 60-70 °C-os vízbe.
A cső végén egy kivezető gumicső lenne, aminek a szabad vége egy mérőtartályban lenne.
Amikor kiforr a megfelelő mennyiségű aceton a csőből (bentmaradna 3-4-5 ml aceton a cső méretétől függően), akkor a hűtőszeleőkhöz hasonló módszerrel le lehetne zárni a csövet,- 2-3X elszorítani a vastagabb falu de kis átmérőjű kivezető rézcsövet roppantó fogóval, majd keményforrasztással beforrasztani a csonkot.
Így nem maradna semmi levegő a csőben, és szerintem hatékonyabb lenne, mint ha fecskendővel csökkenti az ember a nyomást az acetonos heatpipe-ban.
Fecskendő esetén szerintem marad valamennyi levegő is a heatpipe-ban az aceton gőzzel keveredve...
Ezt eddig csak azért nem próbáltam ki, mert sajnos nincs túl sok acetonom, bár tudok venni, ha kell majd.
Veriakilis
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest