Hirdetés
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- [Re:] 75 Hz-es AOC monitorok általános felhasználásra
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Hozzászólok Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Mocskos olaj rugó. A leggusztustalanabb valami a világon.
Persze minden második az. Ha váltasz kounterre meg nyilván nem adja.
Szóval az olajok mostantól minden körben ropézni fognak.Amd: Radeon-Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Control druid ahogyan én szeretem. [link]
Kimondottan olaj rugó, hunter és agró pala ellen. Szóval azok ellen amiket utálok.
Amd: Radeon-Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
A volcanic drake embertelen lesz aggróba.
Hej lesznek itt olyan face deckek megint, hogy ihaj.A pala erős lesz. Consort is erős. A lap húzás is kb ingyen lesz.
-
Gyuri27
félisten
válasz
F-ECT$ #28725 üzenetére
Ha rend kinyirja a sajátot is (bgh is kinyirja) syvivel lehet majd kombózni. A játék vége felé mikor már kimentek a removalok nem biztos, hogy le tudod szedni.
Mech pakliban meg felcserélős spare van ált. Akkor már 4/7 az meg bitangos.Yodamest: szitu függő. Ahol használom carinét oda jó. Ha visz egy silencét, hexet, polyt még jó is. Ha nem lehet vele aprítani. Az ogre szerintem arénában instant, mint a yetik pl.
Mondjuk az is kérdés milyen klassról beszélünk.[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz
F-ECT$ #28733 üzenetére
Mech pakliba mehet. Kérdés mennyire lesz jó és meglepetés az új metában a mech mage.
Amúgy meg sok a free legend meg egy szint fölött sok a legend.
Ha nem akarsz vagy nem tudsz egy insta kill produkálni akkor jó ez a lap. Mire leszedi az ellen akkor már 2 lap egyért. Az meg nem rossz.Yodamest: Druidba befér. Én oda ilyen minionokat használok a roar miatt. Sámiba a lust miatt férhet be.
Szoktam handlockba is. Ott jó robbantani vagy tauntolni.
Priestbe nem jó. De priestbe ogrét se raknék. Mert priestbe inkább enforcer vagy sylvi (thosley).Amd: Radeon-Ryzen
-
Gyuri27
félisten
[link] besírtok.
-
Gyuri27
félisten
válasz
whitezo88 #28878 üzenetére
Yshera, cromagus stb-stb leszedésére jó lesz. Vagy pont emperor kinyírására. Jó a bgh, de ugye kettő nemigen fér a deckbe, nem is igen tud mit leszedni. amúgy meg nem nagyon van 7 fölötti nem legend minion amit játszanak is. Szóval jó lesz az. Meg ugye azzal is kezdeni kell valamit. Mert egy bgh a boardon nem nagy tragédia. 7 dmg meg kellemetlen üres boardon.
Hemet csak hunter ellen lenne jó. De ezért a deckben tartani, hogy hátha jön egy face hunter. Meg egy face ellen amúgy is csak az ima meg az rng istene segít. Ennek 3-4 mannának kellene lenni 4-5/3-s stattal.
orrlyuk: rush warriba nagyon op a patron.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz
NyxNyxNyx #28965 üzenetére
Még mindig az a baj ami eddig is. A lassú, kombó igényes paklik bizonytalanok. A rush meg megy arcba. Mindig van lap a kezedben. Igazából nincs olyan, hogy nincs mit játszani. Ha meg nem jön be 3-5 perc egy meccs. nem 15-20. Arrol nem beszélve, hogy ezek igen drága paklik. Nézz emgg egy zoo-t, mech magét, mech shámánt a face hunterról nem is beszélve. De az olaj se drága. Szóval ez itt a bibi.
-
Gyuri27
félisten
válasz
NyxNyxNyx #29026 üzenetére
Ez a kontrol lasabb és lassú deckek ellen jó. Már egy mech mage-shámi megfoghatja.
De a facehunter szétkapja. Mikor rájött mindenki, hogy top 10-ig facehunterrel kell tolni hasonló priestet dobtam el. Pedig azzal lett meg messze először a 60 szint. Ebbe egye meg 2 fontos lap hiányzik az agrók rushok ellen. 4-5 körre meg már annyi dmg-t kaptál, hogy nem fogsz miniont gyógyítani. Itt jön ki a hátránya a hero powernek. Warri ugye azért él meg rush, aggro, zoo ellen mert 2 pajzs üres körben nem rossz.
Meg ugye a játékosok is megtanulták. Cleriket mindenáron, bármivel beütik.
Mondjuk én hunterrel nem szoktam. Mert amíg azt gyógyitja én beütöm. Hiába a sok lap a kezében. A deathlord meg még jó is, deckből játszik ki lényt, nem fogy el a kezem.
A másik nagy ellenfele ennek a decknek az olaj. Ami szintén nem kevés manapság.Amd: Radeon-Ryzen
-
Gyuri27
félisten
3-ból kettő ellen hunter. A maradék meg mech mage. Gratulálunk blizzard.
-
Gyuri27
félisten
Facehunter: 3 meccs 2 warri: axe, ww. Véletlen?
-
Gyuri27
félisten
válasz
whitezo88 #29143 üzenetére
Átérzem. 14-ről felküzdöttem magam 18-ra. Mindegy volt, hogy magével, lockkal, druiddal akármivel mentem. Vagy a kounterjét kaptam, vagy olyanokat topdeckelt az ellen low hp-nál, hogy befostam.
Kérni is akartalak, hogy nézd a játékom, hogy hol felejtettem el játszani. Mert eddig rank 9-12 közt mozogtam. Most meg rank 18-n is aláznak.Amd: Radeon-Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Én is azt gondolom, hogy idő és némi ismeret mellett lehet valaki legend. A lapok össze kaparása talán nehezebb.
De a mostani meta elég sablonos. Pl a warri deckek 90% ugyanaz mindenkinél. Ha kell fejből felsorolom.
Hunterek 99% face. Ott kb 95%-ra azonosak a deckek. Palából van a mustáros és más nincs is. Azok is 95%-ban egyformák. Vannak még a lockok. Talán ott a legnagyobb most a változatosság. Mert látni handtot is, demont is. A zoo is kezd vissza jönni. A deckeken belül is vannak jelentős eltérések. Rugóbol olaj van. 50-ből egy mech. Sorolhatnánk.Az igazi skill az aréna. Ott ugye random lapok. A koncepciót pikk közbe lehet barkácsolni. Én első körben ezért szeretem krippet, hafut.
Az igazi legend skill trump. A free deckjei miatt. De a mostani állás szerint van kb egy tucat játékos aki ezt meg tudná csinálni.
Persze ez csak az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- [Re:] Amazfit GTR 2 – az Amazfit félrelép
- Forrmell.enn
- [Re:] [Garsza:] Asus ROG Strix RTX 2070 A8G
- [Re:] WD Blue 500GB merevlemez 100/100
- Google Chromecast topic
- Vodafone mobilszolgáltatások
- [Re:] [Soosser:] MSI RX 570 8GB ARMOR OC
- [Re:] Ötnél is több streamingszolgáltatásra fizethetnek elő a háztartások
- További aktív témák...
- Épített GAMER! Asus Z490/i7 10700/16GB DDR4/RTX 2060 Super/500GB SSD/1TB HDD/Zalman S2/Zalman 700W
- Épített Gamer! ASRock X570/R7 3700X/16GB DDR4/GTX 1080Ti/1TB SSD/Cooler Master MB Lite 5/CM 700W
- ASUS RT-AC65P GIGABIT Router eladó
- GIGABYTE AORUS GTX 1080 8G videokártya
- Épített vízes Gamer! MSI B550/R7 3800X/32GB DDR4/RTX 2080Ti/SSD+HDD/NZXT H710/Corsair 1000W
Állásajánlatok
Cég: Netrix Internet Kft
Város: Budapest
Cég: Web Biztonság Informatika Kft.
Város: Budapest