- [Re:] A VESA közleményben tudatta, hogy nincs közük a DisplayHDR 2000 plecsnihez
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- [Re:] A felhasználói élményt helyezi a középpontba a 2021-es Radeon Software
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Synology NAS
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- SONY LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Hozzászólok Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Amd: Radeon-Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Fész warrior, fész sámán. De barátim, a reno-dragon priest ellen mit sem ér. Sok a taunt, 100 heal van min.
2002 óta nem volt még ilyen jó deck.Amd: Radeon-Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Játszottam egy sráccal. Megvertem a saját drp-l.
Felvett. Mondom ebből mi lesz. Megdicsért azt mondja ilyen decket még nem látott és jól játszottam vele.
Meg is nézett egy másik meccset. Jól esett boys. Tudom, hogy egy vén hülye vagyok de jólesett.Amd: Radeon-Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz
h3lios #47502 üzenetére
Ezek semmit nem érnek. Most a kieg nélkül a standard szerint olyan aggró, ebola, zoo deckeket csinálsz, hogy ihaj. Kiesik a belcser, deathlord, healbot stb-stb.
Az új kieg lassítani akarja a metát. De hidd el turn7 lethál most is lesz.
Mire a kieg lapjai működnek 8-10 kör már halott leszel. Persze néha kijön a lépés, de ennyi.
A controll paklik azért nem müködnek most se nagyon. Sok a mana cost. Nem mindegy mikor mit húzol. Az ebola, zoo stb-stb meg kis mana costal operál. Az esetek 90%-ban nekik van jó play.
Nézd vissza a hs-t idáig. Az elején nem dominált a rák. Utána minden kieget, kalandot utalta. Ha nerfelve lesz a silence és a bgh egy felbuffolt valamit mivelsz fogsz meg?
Nem akarok károgni de ezen se a leper se a juggler nerf nem fog segíteni.
Lotheb is kiesik majd. Dark kultist, bitte, chow, birka, kezan, minibot, naru, chosen, lightbomb, shieldmaiden.Amd: Radeon-Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz
micafighter #47522 üzenetére
Nem lesz jobb. Max 1-2 secretet fogysz látni. Mirror és counter meg a hunter secretek. Ennyi.
Szerintem jobb ha én kapom a secretet mint ha eldobja + a kezan.Amd: Radeon-Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz
JNashville #47594 üzenetére
Ez a lap egy fos. A leendő agró max t1-n fog 2 attacos miniont játszani. T2-l már 3 a min.
Ha meg 4 manáért le is szed 2-3 miniont mi fog történni? Semmi. Elmegy a 4 köröd. Úgy, hogy az arcodba kaptál nem keveset. Ő meg üres boardra rak t5-t. Amitől a kövi körben megint kapsz a fejedre 5-6 dmg-t.Amd: Radeon-Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz
whitezo88 #48011 üzenetére
Rng. 18-n kezdtem. Vissza 20. Majd 18. Olyan deckekkel vertek meg, hogy ihaj. Aztán volt olyan, hogy a majom beletolta a megfelelő lapokat az ellen kezébe, pl iron jugger. Van ilyen.
Főleg azokkal akik próbálnak valami kontroll decket játszani.
Mondom ezt úgy, hogy most rank 8 voltam legutóbb. Most meg nincs 50 % a wr-m.
Szóval nyugi. Majd fordul az rng.Amd: Radeon-Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz
ígyvanferi #48023 üzenetére
Talán mert sz@rok az egészre?
Nem vagyok jó játékos. De azt azért látom mikor vernek meg és mikor szopat az rng. A mostani szezon első 3 napja csak a szopásró szólt. olyan deckekkel, hogy a kopasznak is hajmeresztő.
Meglátjuk mi lesz a standard. De ha továbbra is a random fiesta lesz akkor maradnak a gyors napik és ennyi.
Régebben szoktam volt römizni, snapszerozni, kicsit ultizni. Azért az ember vágja mi a szerencse, mi a tudás. De itt az esportalok, boombotok közt a tudásnak semmihez semmi köze.[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz
micafighter #48800 üzenetére
Egy rakás ilyen lap jön megint.
Azért az elementál 4 mana 3/6 a legjobb 4 drop ever.Amd: Radeon-Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz
h3lios #49119 üzenetére
Bgh hard removal + body boardon. 5-t is jó. Egyedül handiba vagy duduba jön 4 körre bgh target. 5 körben ott a válasz. Mindenhol máshol 7-8 körben ha kirakod még marad is mana másra.
Lore ok.
A kombó lehetett volna összesen 10 mana. Herora nem adott volna dmg-t. Illetve a fákra nem mehet rá más spell. Így max dmg 14. Ami azért már kezelhető.Flury ha nem sebez herora akkor maradhatott volna 2 mana.
Pakoly ok.
Mark ok.
Juggernek kb mindegy mennyi a dmg. Illetve a cleriket meg más 1/3-t nem szed le ami szintén ok.
Golem teljesen értelmetlen. Egy 4/4 testért miért buknék 1 kristályt? A warlock taunt 3/5. Ami jobb is és démon mégse játssza senki az efekt miatt.
Molten túl lett tolva. Ott a 22-23 jobb lett volna.
-
Gyuri27
félisten
válasz
h3lios #49123 üzenetére
Semmire nem jó a golem. 3 mana 4/4 test és mi történik? Semmi? Sőt hátránya van mert kövi körben is 3 manából játszol. Most is van 3 mana 4/4 és senki nem játssza. Mert vagy lapot ad az ellenfélnek vagy rossz helyre üt. Azért 3 manán vannak class kártyák és neutrálok is amik ennél 100 jobbak.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
férfiállat #49975 üzenetére
Nekem mindig ennyi. 8300 goldom volt. +3 pack +5. Ez több is mint 90 pack.
-
Gyuri27
félisten
válasz
NyxNyxNyx #50692 üzenetére
A matek ezt mondja. A blizznél persze lehet más. Ha csak nincs nálad mindkét gólem lehet fullba nyomni a kretént. Meg a face sámánba ugye van még 1-2 drop ami jó a togg mellé. Szóval miért ne hard muliganeznél?
JNashville: blackhand minek? 4/3 shade minek? Sylvanas minek? Currator minek?
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
micafighter #51604 üzenetére
Nem jó. A death 3 mana és fixen 2/8. Amit tempóból üres boardra kiraktál. A healbot szintén. Üres boardon gyógyított 8-t. Ezek a lapok akkor érnek valamit ha teli az asztal. De akkor meg nem csinálnak semmit már.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] A VESA közleményben tudatta, hogy nincs közük a DisplayHDR 2000 plecsnihez
- Netflix
- Renault, Dacia topik
- [Re:] [Algieba:] Írom a végrendeletemet
- FIFA 21
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- [Re:] A felhasználói élményt helyezi a középpontba a 2021-es Radeon Software
- Nintendo 3DS és DS topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Outriders (PS4, PS5, XO, XS, PC, Stadia)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CorvinSoft Kft.
Város: Budapest
Cég: Chameleon Smart Home Zrt.
Város: Budapest