Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • adrian360

  őstag

  válasz whitezo88 #1446 üzenetére

  az túlzás hogy ezer út van, sokszor nagy szerencse kell a fordításhoz. az a baj hogy nem a tudás alapján fordítasz hanem szerencse alapján. egy jókor behúzott mindcontroll, hex poly, fireball, akármi, ha jön akkor tudsz fordítani, ha nem jön lehetsz akármilyen pro bedarálnak. én még mindig nem értem hogy miért van hogy egyiknap ugyan azokkal a paklikkal simán nyerem a meccseket, másik nap meg 1 / 10 az arányom.

 • F-ECT$

  Topikgazda

  válasz whitezo88 #1446 üzenetére

  1-2 hete még én is hittem ebben, csomószor volt, hogy az ellenfél agresszívan rám jött, és én már 10 hp körül voltam, mire egyáltalán elkezdtem a hősét támadni, de végül nyertem. Pár napja viszont nagyon elszabadultak az aggro deckek unrankedben is, és ha látom a lapjain, hogy bontott már pár paklit, akkor jó eséllyel azt a maradék kis hp-mat akkor is le tudja majd szedni valamivel, ha a board controlt át is veszem.

  Nem tudom, hogy azzal akarnak-e valamit kezdeni, hogy a spellek esetén nem számít a taunt, illetve ha ezt meg is hagyják, akkor a hősök - rugó, wari, sámán fegyverére se legyen az a megkötés, hogy először a tauntost kell ütni. Másik fegyveres kérdés: azoknak lesz fegyverük, akiknek most nincs?

  Ja, tegnap találkoztam egy durva mage-gel (én is azzal voltam): furcsa volt, hogy szinte nem rakott le miniont, csak az enyéimet cc-zte (frost nova, poly, cone of cold), tett magára secretet, lapot húzott, én meg nem nagyon akartam minden miniont kijátszani, mert gondoltam arra játszik, hogy a 7-ik körben majd jól leszedi őket flamestrike-kal, és akkor akar fordítani. De nem így lett: 9-ik körben Alexstrasza, ezt le is szedtem poly-val, de hiába, mert jött: fireball 2x, frostbolt, gg.

  Dive ever, work never.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés