Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • bepe79

  addikt

  válasz wanted5 #44607 üzenetére

  Itt van pl. egy Legendary nélküli aggro-face hunter deck: [link]

  Ha valamelyik lapod (vagy több lapod) nincs meg hozzá, akkor írj, és segítünk, hogy melyikkel lehet helyettesíteni. Merthogy van mód rá, a helyettesítő lapokkal is nagyon jól működik, és rank 15-ig minimum jó, kipróbálva általam (persze hónap végén, mert hónap elején elég nehézkes, bár én pont tegnap vertem gold/arany ellenfeleket is vele)

  P.S.: nem baj, ha valami hiányzik, nekem is hiányzik pl. a snake trap, tehetsz a helyére egy másik secret-et vagy esetleg egy charge-os minion-t.
  A stratégia pedig, hogy legtöbbször face-re (Hero-ra) kell menni vele, persze az ésszerűség határain belül. Tehát ha az ellen lerak már a meccs elején tauntot, akkor azt le kell valahogy verni, mert csak úgy müxik a dolog. Vagy jönnie kell a bagolynak, hogy hatástalanítsd a tauntot.

  [ Szerkesztve ]

  Huawei P30 Lite Black | CAT S41 Black strapaphone | Must have games for Android:Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

 • ThySoul

  aktív tag

  válasz wanted5 #44607 üzenetére

  Lehet hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de szerintem kb bármivel le lehet rank15-ig. Odáig szerintem jóval többet számít a skill, mint a lapjaid. ( jó, persze vannak olyanok akik bármivel lemennek bármeddig, de az más)

  Az újoncos témához: szeptemberben kezdtem, de nekem ez már csak poén. Persze ki lehet farmolni a 3 kalandot, de az annyira monoton kb a 2 szárny után, hogy az ember néha inkább elveri a pénzèt packra/ arénára (ès az aréna legalább izgalmasabb)
  Persze kapok heti egy brawl packot, de abból esett eddig egy DW, azt ennyi. Még craftoltam egy Dr.7-et, de a lemaradásom akkora, hogy arra szavak sincsenek. Kéne az imp gang boss, dark peddler a zoo-hoz, Reno meg a Naxx-os testvérpár a RenoLock-hoz( plussz Jaraxxus, Mal Ganis, Sylvanas), ez több ezer gold.
  A kezdőknek a tanácsom: fogadják el hogy ez a játék csak napi pár meccsre lesz jó, másra max akkor, ha monotonan farmolsz hónapokig/komoly pénzt ölsz bele.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés