Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • fogtunder

  nagyúr

  válasz saelin #25033 üzenetére

  a sámán mostanság nem túl kompetitív, se versenyeken, se a játékban nem túl gyakori, én olyan sok pénzt (dustot, goldot, akármit) nem fektetnék bele. a warlock talán a leginkább változatos class, ott lehet aggrot és controllt is játszani, a druid szerintem még mindig elég jó kezdőknek, de az nagyon dust igényes, csak akkor éri meg, ha sok ancient of lore-t és force of nature-t nyitsz, illetve deathrattle priestből egész használhatót lehet összerakni szinte csak naxx lapokból, amit később ki lehet egészíteni control priestre a megfelelő tech lapokkal.

  a pénzköltést meg nem kell elmondani :) én irl kártyajátékokhoz hasonlítom, olyan viszonylatban nem drága, a classic lapokból vettem kezdésnek 40-et, még párszor 15-öt, mikor elborult az agyam, a naxxot, arénázgattam, aztán mire kijött a gvg már annyi dustom volt felhalmozva, hogy nem is nagyon kellett pénzért nyitni, mert ami legend és epic nagyon kellett, azt lecraftoltam, a többit meg kinyitottam goldból. az elején érdemes szerintem áldozni rá, hogy az értelmetlen gindot kiküszöböld, utána ahogy gyűlnek a lapok, egyre kevésbé szükséges rendes pénzt beletolni.

  a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban! - vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés