Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • ígyvanferi

  addikt

  válasz saelin #24715 üzenetére

  Majd el fog még menni számtalanszor a kedved tőle, ne aggódj!

  Nem is az a kérdés, mennyi golddal, inkább mennyi játéktapasztalattal. Mert eleinte valószínűleg deficites lesz a sima packvásárláshoz képest. De ugye csak akkor tanulod meg, ha játszol is. Naxx-ot meg bármikor megnyithatod, de van egy-két elég fontos lap, amit onnét szerezhetsz, így lehet minél hamarabb kellene összespórolnod a rávalót. Esetleg pénzért megvenni. Bár ha jól emlékszem, azt írtad nem akarsz pénzt költeni.

 • F-ECT$

  Topikgazda

  válasz saelin #24715 üzenetére

  Naxx előtt megmondtam volna: legyen stabilan egy számod, ha az alá mész, akkor gyűjts egy kicsit, és ha fölötte vagy, akkor mehet az aréna. (Nekem ez 300 gold volt anno.)

  Most az a gond, hogy sima paklit csak goldért tudsz venni, meg kellene szerezni Naxx-ból néhány szárnyat, az aréna meg GvG packot ad. Ha mindből szeretnél elég packot nyitni, az eszméletlen sok gold (olyan 30e), és havi szinten kb 1500-at lehet szerezni napi questekkel.

  Arénát akkor éri meg elkezdeni, ha stabilan megy átlagban a 3-4 win, de önfenntartóvá átlag 7 wintől válik. Az előbbihez ismerni kell az összes lapot, jól kell választani drafkor (ez most külön nehéz, mert bejöttek a GvG lapok, így még kevés oktatóvideó van róla a YouTube-on), és persze nem árt jól játszani, ami meg csak akkor megy, ha gyakorolsz (22-es csapdája). Utóbbihoz meg az előbbieken túl még jobban kell játszani :)

  Én azt mondom, hogy ~100 win után már érdemes lehet nekikezdeni az arénának.

  Dive ever, work never.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés