Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • ollie

  MODERÁTOR

  válasz AlexWolf #571 üzenetére

  A boostereknél mindig ugyanolyan eséllyel kapsz jó vagy rossz lapokat, nem függ az arénában elért nyerések számától. Amúgy még nekem is sokat kell tanulnom, eddig a max 4 nyerés volt arénában, általában háromig szoktam eljutni. És igen, elég nehéz jó paklit kihozni a random lapokból, pont azért, mert egyszerre csak hármat látsz. A lényeg, hogy minden választásnál figyelembe kell venni, hogy addig milyen lapokat választottál, meg azt is, hogy milyen speckója van a hősödnek. Szerintem idővel egyre jobban belejössz.
  Azt nem tudom, hogy több nyeréssel több boostert kapsz-e, 1 az tuti. Volt már, hogy 1 booster mellett volt még plusz 1 lap is nekem. Egy biztos, hogy minél többet nyersz, annál több goldot és dustot kapsz, legalábbis ezt figyeltem meg, ill asszem egyre nagyobb esély van még valami extra lap (rare, epic, legendary) nyerésére is a booster mellett.
  Ez tipikusan az a játék, melynek szög egyszerű szabályai vannak, de mégsem könnyű profinak lenni benne. Én most jutottam el oda, hogy fogok nézni minél több videót profi játékosoktól (lehetőleg olyanoktól, akik magyaráznak is játék közben), hogy sokat tanuljak.

  ***

 • -conrad-

  addikt

  válasz AlexWolf #571 üzenetére

  Mindig van olyan koncepció amire lehet építeni az arena deckeket, nem annyira sok a lap, hogy ne lehessen kihozni belőle nyertes decket. Figyelj a managörbére, legyen sok olyan lény amit az elején le tudsz tenni, jó starting hand legyen, de legyen benne olyan nagy minion is ami nyeri az endgame-t majd. Ebből nem kell sok, majd behúzod a végére mire a mana is megjön.
  Pár tanács herokhoz:

  Hunter: ha választani kell akkor lehetőségekhez képest pickelj beasteket. A hunternek van több olyan lapja ami ezeket erősíti, illetve egymást is erősítik. Jó eséllyel beadja a release the hounds lapot, ha egyet találsz akkor mindenképpen vedd ki. Van random beastet hozó 3 manás lap, ez is hozhat be olyan beastet ami buffolja a többit. Vegyél ki pár falat, ami megvédi a kisebb beasteket.
  Hunter ellen:
  Szedd le a beastjeit akkor is, ha a te minionjaid halnak, prio1 a 2/2-es húzatós keselyű! Majd lategame levered, ha kifúj a paklija.

  Priest:
  1-2 erősebb fallal tudod nyerni a game-t, ha nagy a seggük vissza tudod healelni nekik. Nagyon erős northshire cleric, divine spirit és power word: shield, ha esetleg bejön egy-két lightspawn akkor nagyon jó kombó is összejön vele.
  Priest ellen:
  Buffold a lényeidet ha tudod 4 attackra, illetve olyan lényeket hozz be aminek 4 attackja van. Ezeket mentsd inkább ha bukni kell minionokat (pl. le kell ütni egy lightspawnt) Ez a gyenge pontja, nincs rá leszedése. Lategame egyenletesen buffold a lényeidet (pl. palával ha +4/+4-et adó lapod van, akkor tedd a gyengébb lényedre! jó eséllyel van nála mind control a végén, szar ügy ha egy lényre építed a lategame-t és ellopja)

  Shaman:
  Nagyon hasonló a hunterhez, itt Bloodlust a hordát tápoló lap, ha tudod vedd ki, tegyél le 1-2 falat ami megvédi a totemeket amiket spammelsz 4-5 minionnal eltolod, gg. Ha nem jön fel akkor is jók a spellpowert adó lapok – totem is ad - mert sok lövés van a shaman pakliban így sokat be is ad belőle.
  Shaman ellen:
  Szedd le a +spellpower lényeit, mert nagyon hamar le fogja takarítani a pályát egy bemákolt lightning stormmal ha nem figyelsz.

  Jó ritka minionok minden deckbe, ha felkínálja őket ezeket pickelem a 3 közül
  Epic – 11 minion van, ha ad epicet jó eséllyel ezek közte lesznek:
  Sea Giant - imba
  Murloc Warleader - ha az elején jön s tudsz murloc-okat pickelni hozzá
  Mountain Giant – so so...
  én a többit nem szeretem, nagyon specifikusak. Erős pl. a blood knight is de ha nincs ellened divine shieldes vagy te nem szedtél olyan lapokat akkor csak egy 3-ért 3/3.

  Van 1-2 legendary amiket ha bead akkor nagyon erősek lehetnek:
  Hogger, Ragnaros, Nozdormu (meglepő, de nagyon jó ha 15 mp-e van cselekedni az ellenfélnek és nem ismeri a decket annyira, sokat hibáztak így mikor kihoztam), Gruul, Illidan

  Remélem segít valamit, nekem ezek a taktikák jöttek be eddig.
  Én jellemzően azzal rontom el az egészet, hogy túlkombózom a paklimat aztán sima pucér 8-ért 8/8-as lényekkel levernek a végén. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés