Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz F-ECT$ #9633 üzenetére

    toturi 6 legendet (és ahogy látom) jó néhány epicet nyitott 40ből. Persze neki is hiányoznak még, de mint láthatod, kis mákkal azért szép lapokat lehet bontani 40pakliból.

    D3-ban azért kicsit más a helyzet. Ott van drop...itt is lelkesebb lennék ha 4-5 meccsenként random adna 1-1 common lapot és mondjuk 30-40meccsenként egy rare vagy annál ritkábbat.
    Az aki 8 órákat farmol egy 2 perces szakaszt az had csinálja..én addig csináltam míg saccra behoztam a fél év hátrányomat és annyi.
    De azért ott van mit csinálni ha épp el akarja valamivel ütni az időt az ember. Ott is van 4 act (hamarosan 5), van 5 hero (+1nemsoká) és rengeteg acsi.
    Most meg majd jön az adventure mod...jaj de jó lesz :D
    Ahogy nézem durván 600órát neked is sikerült benne eltöltened, szóval érteeed :)

    oxox És holnap is vesz Andrish pár paklit D3ból :C
    Amúgy a profil hiánya mekkora sz*r mán..de komolyan. Mekkora állat lenne megnézni hogy kinek milyen paklijai vannak és hasonlók..

    A HC vicces volt..tudom hogy egy fos az a Barbi, mert csak a 60as acsi miatt készült, de hogy normalon csápolnom kellett egy hétig, az túlzás

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák