Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • whitezo88

    nagyúr

    válasz Kvelstadt #9154 üzenetére

    wl: dragonling, silver hand, cobra hem való bele. berserker se igazán, az magebe, warriba való. ha van protector meg bagoly, 2 watcher is belefér falnak, felrobbantva pedig 4-5-t sebez minden ellenfélre.flame imp, soulfire, 2 void se árt. a drain life overrated, felsőbb rankokon se használnak mert drága és annyira nem jó. doomguardod van? az pl jó lap.

    vagy más aspektusból megnézhetsz egy Reynad-féle tempo warlock paklit, rank10 alá is lehet vele menni akár. abba pl epic se kell, rareből kb knife juggler, doomguard, argent commander van.

    Shaman: 2 ancestral, több lappal kombózva (cairne, rag ill Earth Ele ha van) gamechanger is lehet. Questing nem illik bele mivel nem pörgeted a lapokat. Tazdingo se annyira illik bele. (ott van 2 argus - amit tegyél bele - meg 2 proti). lustból szerintem is elég 1, Silver hand ide se kell. viszont Azure Drake szinte musthave. Egy stormból vele majdnem Flamestrike lesz, ha mákolsz mellé egy spelltotemet, még jobb. Akár még1 fairy is befér early gamenek. Ja és persze Unbound Elemental is elég jó, nekem nincs bent de mert még egyet se bontottam a kb száz pakcból, de egyelőre megvagyok nélküle. Nálam van Doomhammer is, amit itt páran leszóltak de elég jónak érzem (csak ne köpjék le). Láttam már constructedben a zombi 4/6 smithel is kombózni, azért az már csúnyát tud ütni.

    Tyler Durden Handlock engem is szivat, én se tudok vele mit kezdeni. legjobb mikor legyűröd 3 hp-ra aztán "YOU FACE JARAXXUS, EREDAR LORD OF THE BURNING LEGION!". persze miután már egyszer feltolta magát egy Alexsztraszával...

    Redditen is volt ma szó róla hogy magasabb rankon mennyi handlock van... ha az nem akkor pedig face hunter, tempó/miracle ruzs, murlock és barátai...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák