Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ThySoul

    senior tag

    válasz NyxNyxNyx #83016 üzenetére

    A Fortnite nagy előnye hogy van crossplatform (az ingyenesség mellett) így kb bárki tud vele játszani egy társasággal, függetlenül attól min játszik, nekünk is csak ezért lett a fő multis játékunk ismerőssel.
    A többi kártyajátéknál szeritnem a legnagyobb gond az volt, hogy egyik se kezdett mobilon. Tippre a játékosbázis nagy százaléka mobilon játszik. (Én is, ha nem lenne mobilon soha nem is kezdtem volna bele/most sem játszanék)
    Nálam egyébként az is szerepet játszott mindig, hogy hiába próbáltam ki szinte mindet, egyiket se akartam komolyabban megtanulni, kinézetre meg mai napig a HS jön be a legjobban. Meg az sem negatívum hogy azon kevés játékba tartozik amibe valamennyire jó játékos vagyok :D de az ismeretségi köröm fele már abbahagyta, a maradék meg megelégszik azzal ha néha belép szórakozni és hasonlók. Én kb évi 2-3 alkalommal belépek, próbálkozok valami általam elért célt elérni (most a top200 legend volt a cél, 250 ig elmentem, aztán visszabuktam 1500ig mérgemben :DD ) aztán otthagyom pár hónapra.

Új hozzászólás Aktív témák