Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Sordoran #8149 üzenetére

    Még ha jónak is látszik, bár annyira nem az, akkor is sajnos maga a jó deck és még a tudás is kevés ha az ellenfélnek jobban, vagy nekem rosszabban jönnek a lapok. 2-2 az állás, most kis szünet.
    Először egy pala jött, és ügyesen kezelte a kártyáit, mindenre volt válasza, 6. körben már egy 8/7 Dark iron dwarf nézett rá, és nem jött semmi lap amivel csinálhattam volna valamit vele. Se taunt, se poly és fireball se.
    Utána egy dudu, ott is vesztett helyzetben voltam, utolsó körben az állás: neki egy 4/5 és egy 3/5 taunt, valamint még két lény. Nekem egy sylvanas lenn, kézbe egy water elemental, arcane missile meg még valami. Flamestrike persze sehol. Leütött volna, annyi esélyem volt, hogy belelőttem egyet sylvanasba fireblast-al, hogy 4 hp-ja legyen, nekimentem a 4/5 tauntjának, és bíztam benne, hogy így hogy meghal sylvanas, 33% az esély a tauntjának megszerzésére, de nem jött be, így ő is levert.
    Utána egy warri és egy lock jött, azok lementek szépen. Most pedig, folytatás következik...

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák