Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kvelstadt

    veterán

    válasz ígyvanferi #7969 üzenetére

    tudom olvastam a topikba olyan hsz-eket. :) de akkro szerintem ezt a jatekot kifejezetten ugy fejlesztettek hogy megcafolja nincs rosz lapjaras teoriat.

    el is mondom kb hogy. volt mindket felnek egy erod es onnan lehetett kikuldeni a lenyeket egy hat mezobol alo mezore. egy mezon tobb leny is lehetett es egymas mezoit kelett tamadni elfoglalni. de a lenyeket csak pajzs lapok alatt lehetett kikuldeni. s ekkor johetett elo az hogy leny szinte alig jon es jonnek fel sorba a pajzs lapok amik onmagukban ara jok hogy egy bisonyos szam utan lapot kelett dobni a kezedbol. vagy a masik hogy jon a leny de nincs hozza pajzsod..

    ja meg ha mar itt tartunk a pokemon-ba is volt tobb eset is mikor tehetettlenseg alakult ki. 1. a lenyeknek energy lap kell hogy tamadhassanak de nem jott fel csak megtobb leny. vagy jott az energy csak leny nem jott fel es nem volt mit kirakni. vagy meg egy eset hogy kint a leny de pl nincsala energy mert csak trainerek jottek ami affele spellnek szamit ha HS-hez akarnam hasonlitani. s persze ilyen esetekben annyit tehetsz hogy passzolsz az ellenfel meg addig tovabb buffolja magat mig te varod a csodat.
    es akkor meg jatszottam vagy 2-3 fele kartyaval amibe megvolt ugyanez.

    "Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

Új hozzászólás Aktív témák