Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Scale

    őstag

    Nagy nehezen de meglett életemben először a legend.
    Azért jóval konnyebb volt az előző season rank5 finishe után most feljutni rank2ig mint idáig valaha.
    Season elején spiteful variánsokat, taunt druidot is kipróbáltam mivel meg volt minden hozzá. Aztán rank4-5 körül stagnaltam ezért mondom kiesett az even legendary, kipróbálom. Osszeraktam maget belole, na ez nagyon nem adta. Aztán megnéztem a netdeckeket és adtam egy esélyt az even palanak, és elég jól bevált.
    Tetszett, hogy ha akarom akkor smorc üzemmódban uthettem az ellenfelet de ugyanakkor köszönhető a consec, equ, avengingwrath kartyaknak elég jól lehetett kontrollálni is a boardot. Van heal is ha kell. Ezzel mentem felfele rendesen, mert ezzel kedvem is volt játszani, mivel nem voltak 20percesek a meccsek átlagban.
    Jott a hullamvasutozas de nagyon durván.
    Rank2 voltam sokáig, aztán vissza rank3 elejére, onnan vissza rank2 tetejeig és így tovább. Eközben folyamatosan cserelgettem a kártyákat. Próbálkoztam sea giantekkel is, aztán steedekkel, kevesebb kis droppal, de akkor meg a call to arms volt gyenge, a második szinte sose rakott ki már semmit.
    Aztán megint jött a netdeckezes, hogy milyen felállásban lehetne jobb a winratem.
    De aztán semmi sem tetszett igazán aztán váltottam egy régi kedvenc deckre, zoolockra amivel 1-2 éve is rank2-ig jutottam.
    Ez volt tegnap vagy tegnapelőtt rank2-n. Ezzel érezhetően jobban ment, az even palas rsnk1 3 csillag rekordomat is gyorsan lepipaltam a 4. csillag elérésével. Aztán megint vissza..
    Ma sikerült eljutni rsnk1 5csillagig 4x, de mindig visszaestem, viszont az utolsó 3 alkalommal csak egyet, utána egyből tudtam nyerni egyet. Így jött sokszor az izzados utolsó meccs.
    A végén egy even pala ellen sikerült nyernem.

    A zoo azért is volt jobb, mert ezzel még gyorsabbak voltak a meccsek így hónap vegefele és a legend közelében és a matchmaking által generált ellenfelek is jobban tetszettek..
    A matchmaking azért elég érdekesen alakult. Even palaval tucatjával jöttek a cubelockok, bigmagek, taunt druidok.. mig zooval sok spiteful deck volt és smorc mage, ja meg rush Hunter is rendesen helyben hagyott.

Új hozzászólás Aktív témák