Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz whitezo88 #6913 üzenetére

    November vége óta játszom.
    Összesen több mint 60 paklit bontottam, amiben volt összesen 3 legend, amik közül igazán egyikre sincs szükségem. Oké..LJ hasznos és jó hogy van, de Malygos meg a T-rex nélkül simán meglennék. De ha mindet betörném sem tudnék 1 olyat craftolni amire igazán vágynék.
    Emellett több mint 2 hónap alatt úgy hogy szinte minden nap játszom, eddig kb 3K dust gyűlt össze...ami nem túl sok. Szóval hja..mindent meglehet szerezni fizetés nélkül is..csupán évek kérdése.

    Az meg már csak hab a tortán hogy a nyitott paklik 90% akkor selejt hogy embertelen..mert rendben van hogy 1 rare garantált, de őszintén..ki használ olyan lapokat mint pl: Angry Chicken, Secretkeeper, Mana Addict, Pint sized summoner, Alarm-o bot, etc etc. Szóval a legtöbbször kb a garantál rare lappal is biza segget lehet törölni.

    F-ECT$ Volt 1-2 szebb nyitásom, de nagy mákom sosem volt..csak eleinte még mindennek tudtam örülni. Ha volt bent 1 epic+rare akkor már a seggemet a földhöz vertem. De ma már egy Doomhammarnek meg egy Upgrade-nek (visszanéztem) nemigen örülnék. Sőt ha jól láttam már akkor sem igazán örültem neki.

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák