Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    LC. abbahagyja a ladderezést + kiszállt a HCT-ről is.... A játék legjobb profija is hagyja a francba az egészet, szerintem az sokat elmond arról, hogy mennyit ér a dev team munkája... Nevetséges ami a profi szintet illeti, aki akarja az itt meg tudja nézni a videót. Jól összefoglalja, hogy mi a baj a játékkal. Profi játékos, aki mindent tökéletesen játszott meg 65% winrate-et ér el max, ami már brutál jónak számít. Aki csak simán sz.rul játszik is hozza az 50 körülit.... Most a Gwent-eznek JJ-nek ott mesélte, hogy a jó play-ekért jutalmaz a játék, ha pedig sz.r vagy azért büntet rendesen.

    Sajnálom, mert az egyik kedvencem volt, ugyanakkor megértem, hogy miért hagyja a CoinflipStone-t.
    Kíváncsi vagyok ki lesz a következő, aki azt mondja, hogy kösz nem kérek ebből a szemétből.

    Sajnos nagyon rossz irányba haladunk, mert kivégzik a Combo mechnaikákat. Nem lesz Burst / Charge / egyéb kombó deck a ladderen. Marad az oncurve play, ami a játék halála lesz pár éven belül. Ha profik is szépen abbahagyják és átorientálódnak más játékokra, az 1 kurva nagy vészharangnak kéne lennie Blizzardéknál. Mert ha így haladnak hamar kicsinálják a saját játékukat..

    Kicsit más: a Dev. Blog-ból csinált 1 kritikát Hotform, ott kicsit irónikus volt, hogy mondta Donais-, hogy kicsit félnek Reno kirotálásától, mert sokat erősödhet (az amúgy is nagyon gyenge aggro vonal) és még ők sem tudják mi lesz majd ezek után.... Ha a dev-ek is félnek attól, hogy gyengül a control (ami reno-n kívül NINCS), akkor már nagy a baj. :(((

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák