Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz salaam #63269 üzenetére

    Kicsúsztam a szerkesztésből: Arról nem is beszélve, hogy a tavalyi Blizzcon-on a skill level is sokkal sokkal alacsonyabb volt, mint az előző évben. Semmi rasszizmus, de az ázsiai srácok olyan dolgokat néztek be, hogy rossz volt nézni. Pavel is az előző évi LC elleni manőverrel lett először híres az EU championship-en.

    A VB-n is olyan meccsei voltak, ahol az ember fogta a fejét. Nyilván a "nagyok" is hibázhatnak, ahogy azt "Kolento" is tette a hunter meccsen.

    Ettől függetlenül én szívesebben néznék egy olyan Blizzcon-t ahol Firebat, Ostkaka, Thijs, Lifecoach esetleg JJ szintű játékosok játszanak. Ezek a ladder hero-k nem profik, csak jó játékosok. Nyilván a normál játékos így is hatalmas távolságra vannak tőlük. De nekem a profi ott kezdődik, hogy Thijs, LC, Firebat, Kolento és társai.

    Arról már nem is beszélve, hogy az elég gyökér E-sport játék, ahol évente a roster fele totál új emberekből áll, ha nem nagyobb része. Így nagyon nehéz a "kedvenceidnek" szurkolni, mert totál ismeretlen ázsiai srácok sikerért egyszerűen nem tudok izgulni. Egyszerűen nem érdekel, nyilván ők is jól játszanak, de egy unszimpatikus emberért nem szurkolok, ellendrukkerségből meg inkább nem nézek meccseket.

    És az E-sport-hoz az is hozzátartozik, hogy a világ minden részéről legyenek olyan játékosok, akik nagy szurkoló táborral rendelkeznek. Most egy rohadt távoli példát hozok, de a F1-et se nézné a kutya sem, ha nem lennének Hamiltionok, Vettelek vagy Alonso-k a mezőnyben.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák