Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz Kari1 #63259 üzenetére

    Pedig jobb lenne, ha bétában lenne még mindig a játék, akkor legalább voltak balance-ok egyes lapok esetében. Most akkor is úgyhagynak lapokat fél év - éves időszakra, ha szemmel láthatóan a meta fele ebből áll és broken, mint az állat.

    A HS esetében az egyetlen nagy probláma, hogy nincs még 1 ennyire népszerű online kártyajáték. Lehet vetélytársakat felhozni, de a HS játékosközönségének 10% -át sem éri el a játékos számuk. Ami a gyakorlatban egyenlő a 0-val.

    Azt sem értem, hogy miért nincsenek nagyobb pénzdíjazású versenyek. A CS:GO esetében is eljutottunk, hogy évente van 2-3 Major 1 millás prize pool-al, illetve rengeteg liga van, ahol versenyezhetnek a csapatok. Itt gyakorlatilag az EU / US / Asia Prelim-en kívül csak a Blizzcon van és annyi. Ahol tök ismeretlen játékosok is indulhatnak / simán nyerhetnek is. Rájuk pedig a kutya sem kíváncsi. Tavalyról magasan a legjobb bajnokság a Seatstory Cup-volt a legjobb. Ilyenből kellene több hivatalos Blizzard-os rendezéssel. Rögtön lenne nézettség, pláne ha egyedi szabályokkal játszanának.

    De Blizzardéknál ehhez is töketlenek. Illetve a pénzdíjazások is röhejesek... Keresnek évente többszáz millát és szaros 100k-val dobják meg az első helyezettet a VB-n.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák