Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz saen #63256 üzenetére

    Egy ilyen játéknál nyilván nem lehet nyílt béta 1 új kieghez, viszont legalább a profi játékosok kapjanak ízelítőt belőle. Mert ez nevetséges, hogy elb.sznak 1 metát 1-2 lappal és aztán jön a bullshit szöveg, hogy a radaron van az adott lap és, hogy vizsgáljuk a lehetőségeket. Ez 1-2 napig oké is lehet, de ezt a kedves Team 5 fél éves ciklusokig húzza.

    Aztán amikor már mindenki fröcsög, még az összes streamer és a pro playerek is, akkor bejelentik, hogy hamarosan nerfelnek 1-2 lapot. Viszont nem azokat amik valóban a problémát okozzák. Khm 4 mana khm 7/7 khm Tunnel khm Trogg.

    Vagy egyszerűen megvárják a következő standard ciklust, mint most. Ezzel csak az a baj, hogy a Savjz féle streamerek is inkább Wild-ot játszanak, pedig ő a mostani kieg előtt is folyamatosan Greedy Reno paklikat játszott. Úgy néz ki, hog még neki is elege lett a 10-90 es matchup-okból...

    A Shaman pedig őszintén remélem, hogy vagy Hunter sorsra jut, mert a tököm televan azzal, hogy minden második ellenfelem I'm in CHARRRGE ! -al kezd, vagy Broken 1 manás fegyverrel.

    Azt se bánnám, ha megmaradna control only kasztnak, amihez jelenleg közelebb is áll az early game kirotálásával / potenciális pirate nerffel.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák