Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz balisz #62831 üzenetére

    Ezzel meg az a baj, hogy akiknek megvan a level 60 minden hőssel gyakorlatilag "fölöslegesen" játszik több meccset azért, hogy elkezdhesse gyűjteni a wineket a golden herokhoz. Engem mondjuk pont nem érdekel a dolog, mert lapkészletem van, nekem a 15-10-5 -ös barrierek lennének hatalmas újítások. Mert akkor legalább nem érezném azt, hogy 1 szarabb streak miatt 3-4 rankot eshetek vissza. Max kirage-elem magam bukok 1-2 meccset a határon aztán folytatom tovább.

    Jelenleg amúgy a casual is meta deck only módban fut. Mivel minden meccsemet ott tolom le ezért látom, hogy mi megy ilyen szempontból. 1-2 random próbálkozó van pl. Priest OTK divine-al, de ez a kevesebb.

    Teljesen kezdő játékossal nem is tudom mikor kerültem utoljára össze, de hónapok óta csak a ladder paklik jönnek csak szembe.

    Egyébként az lenne a menő, ha lehetne custom beállítások alapján ellenfelet keresni. Pl. epic / legendary mennyiség alapján. Tudom, hogy a face paklikban sincs sok, de legalább akkor a sok retardált játszhatna egymás ellen. Ha meg control mirror meccset akarsz akkor beállítasz 1 nagyobb dust mennyiségű paklit ami alapján keres neked ellenfelet. Így tudnál pl. versenyre is gyakorolni.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák