Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FuRiONight

    őstag

    Hali!

    Mivel most kezdtem neki a játéknak pár napja (azóta elég rendesen ráfüggtem és sajnos el is szomorodtam),utánaolvasva, nekem is ez a véleményem:

    "Viszont nekem jelen állás szerint nagyon úgy tűnik, hogy ha az ember nem áldoz rá egy kisebb összeget (a 15 pakkos csomag 20$-ért elég is lehet), akkor csak nagyon-nagyon lassan lesznek új kártyáink, arénában, ahol könnyebben jönne a gold és a kártya meg nyilván olyanok játszanak elsősorban, akiknek kész a deckjük, ergo nem fogunk túl nagy díjakat vinni a basic paklinkkal."

    Még az alap kártyapaklim sincs (mármint amit a gép ajánlana, amit összeraktam deckbuilderek alapján az nagyon alap, szinte mindegyik ugyanazokra a karakterekre épül, arena-t ezért sem tolom, nem sok esélyét látom egy "legalább" alap pakli nélkül, napi questeket csinálom, de azaz1 quest nagyon kevés. Valami ötlet, segitség? achievement-eket átnézve a könyebbek megvannak, már csak a farmolósak vannak, de az ugye meg rengeteg idő előre (amit csinálgatok) és haladás nem sok van. :(

    Úgy érzem, hogy már kicsit késő ahhoz "komolyabb" eredményeket elérjek, főleg pénz ráforditása nélkül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák