Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • filkor.tomi

    kezdő

    Sziasztok!

    Eddig nem nagyon írtam ide, csak 80g-s küldi miatt ;] ;] , de folyamatosan olvasgattam a fórumot.
    Most a véleményetekre lennék kíváncsi.
    Nyitottam 26 pakkot, mert csak 20-ra volt goldom + ugye a 6 ingyenes. Nyitottam 2 epicet, meg a warlock legendary-t. Igaz ez nagyon kevés pakli de reméltem több epic vagy legend esik.
    Most viszont nem tudom hogy mit kezdjek a golddal továbbiakban.
    Így néz ki egyenlőre a készletem:

    A kieg előtt elértem a rank 5-öt 2 hónapban is. Igaz Midrange Shámán, Zoolock, Secret Hunter segítségével főként, mert ugye ezek olcsóbb deck-ek, de volt Dragon Warriorom is.
    Most arra számítottam nyitok valami jókat és összerakhatok értelmes paklit, de nem így lett.
    Van 1910 dustom és van egy golden Captain Greenskin-em, meg van Herald Volazj, Hogger, amik törhetőek lennének + még mondjuk Majordomo is.
    Kieg előtt úgy gondoltam csinálok egy Pirate Warrior paklit, mert azt már használtam előtte is és tudom hogy rák, de én szerettem. De most ahhoz kéne 2 legendary meg 2 rare lap. Így a dustom nagy része elmenne.
    Valódi pénz eddig csak a Starter Packokra költöttem, de most így karácsony előtt nem is szeretnék rákölteni, meg hát kollégista vagyok :DDD :DDD .
    Szóval mit javasoltok?
    Valahogy tákoljak össze valami paklit a meglévő lapkészletemből és majd ahogy alakul a meta lehet hogy lesz olyan pakli amibe nem nagyon kell lapot gyártanom és gyűjtsek már mostantól a kövi kiegre? Vagy inkább vásároljak még ebből meg a kövire is gyűjtsek azért több paklira?
    Eddig szinte csak classic paklikat vettem, wotogból is csak az ingyeneseket nyitottam, de megvoltam ottani legendek nélkül is simán. Adventure-t is mindig goldból vettem, de jövőre szerintem ennyit rá tudnék áldozni a játékra.
    Szóval a véleményetek érdekel, ti mit tennétek a helyemben?

Új hozzászólás Aktív témák