Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz Cathfaern #59796 üzenetére

    azt áruld már el, hogy mikor játszottál utoljára reno paklival, vagy ellene?

    szeretnék amúgy számokat mondani, hogy hányszor gyalogolt át rajtam egy hunter, vagy sámán, miután kijátszottam Renot, de nem trackelem, volt jó pár alkalom. igen, aggro ellen az az alapvető wincon, hogy letakarítod a boardját és visszagyógyulsz, továbbra se látom, hogy mi ezzel a baj. tényleg mennyivel interaktívabb nézni, ahogy 0 trade-del szétverik az arcod 6-7 kör alatt, el se tudom mondani, mekkora élmény.

    a midrange-nek amúgy elég jó esélye van, mert sokszor tud nagyobb value-t generálni és az AOE-k többsége nem oldja meg a komplett boardot.

    control ellen tényleg fatigue-ba megy többnyire a meccs, mindkét oldalnak tudnia kell, mit játszik a másik és betartani a dolgokat, nem ész nélkül pakolgatni. ha ebből kevesebb kellene bárki szerint a HS-be, akkor én itt feladtam.

    az aggro rész tényleg valid és igen, lennie kell aggronak, de azért ne hasonlítsuk már a koton áradathoz a rénó paklikat, sose volt belőle ennyi, meg lehetett verni, most is meg lehet, a facehunternek szerintem még mindig olyan jó 60%-os matchup. risk-reward lapdesign, ami szerintem király, bár végülis jó lenne még helyette néhány charge lény, vagy bármi, amin szerepel a random szó.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák