Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nojbee

    tag

    Sorry, de már ki kell adnom magamból valahol, mert ettől a játéktól már szét.... az ideg :W

    Sajnos én soha nem jutottam sokáig rankedbe (max 13-15), mert eddig minden egyes seasonben 10-ből 8 ellenfelem mage volt ami ellen teljesen tehetetlen vagyok.
    Ebben a seasonben viszont addig sem jutok el. Most állandóan priestet kapok ellenfélnek, és valamiért mintha 100x erősebb lenne mint eddig. 90% piest és mage. Néha jön egy hunter vagy egy warrior de szerintem csak azért, hogy legyen valami kis sikerélményem.

    Eddig csak paladinnal próbálkoztam (standard), de:
    - secret pala -> vagy a secretek nagyrésze kezdéskor a kezemben (hiába cserélem le őket, visszakapom a többit), vagy MC-vel együtt a pakli alján van az összes.
    - nzoth -> talán ha 50 partit játszottam vele. Nem emlékszem, hogy húztam volna nzothot ez idő alatt. De ha húznék is semmit nem ér, mert a priest meg a mage mindent ellop/báránnyá változtat és semmi nem jönne vissza a halálból
    - anyfin -> most ezzel próbálkoznék, de már nem tudom, hogy megéri-e erre a karakterre áldozni dustot. Van értelme?

    Nem tudom mennyire random a játék, de vicces, hogy az ellenfél mindig tökéletesen húz. Példa:
    Mage ellen, nincs semmi kirakta egyikünknek sem, nincs semmi a kezébe. Gondoltam akkor kijátszom a legendary-kat amik a kezemben vannak:
    Tirion -> mage húz, bárány
    Firelord -> mage húz, bárány
    Lightlord -> mage húz, 10dmg
    Sylvanas -> mage húz, 6 dmg

    Ha csak néha fordulnának elő ilyenek akkor azt mondanám wow, mekkora mákja van. De folyamatosan! azt a lapot húzza az ellenfél amire épp szüksége van, hogy engem megszívasson. Nem a kezében van, azt húzza.

    Vagy a mostani brawl... nekem folyamatosan random 2-3 manás lapokká alakul az a rózsaszín pokemon. Ellenfél meg pakolja a legendarykat. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen lapjárásban?

    Volt az nzotohos ámokfutásomban egy olyan időszak, amikor 5 gyógyító lap volt a pakliba. Mondanom sem kell, hogy ismét 90%-ban egy darab nem jött ki belőlük. Kávéztak nzothal valahol alul.

    Ha jól jönnek a lapok, akkor nagyon nyerek. De ilyen szinte soha nem fordul elő. Már kezdéskor el van szúrva az egész. Vagy secretekkel kezdek, vagy nagy lapokkal, vagy 3-4 fegyverrel... Ellenélnek persze szépen felépítve, elején kis lapok, végén nagyok..ha eljutunk egyáltalán a végéig :(((

    Hamarosan megvan a palával az 500 win azt még megvárom, de idegileg már nem bírom. Megvan a pala lapok 75%. Megéri betörni most mindet? Vagy várjak vele a csodára? :W

    A warlock elég szimpatikus, van is néhány lapom hozzá. Megéri belefektetni? Vagy az is ugyanilyen impotens karakter?

    :R

Új hozzászólás Aktív témák