Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flatron710

    tag

    Üdvözlet! Én is nemrég akadtam rá erre a játékra. Eddig nulla kilométeres a tapasztalatom a hasonló kártyajátékokat illetően, de alkalmi időtöltésnek nagyon bejön! :) Amolyan "második játék" ez a már több éve tolt MMO mellé...

    A tudásomról inkább nem nyilatkoznék. Néha van egy - két jó köröm, de általában veszíteni szoktam. Ahogy időm engedi olvasom a játékkal kapcsolatos tippeket-trükköket.

    Egy-két kérdés: már sokszor tapasztaltam, hogy secret lapot használ az ellenfél... Olyat hogy lehet kapni/szerezni? Gondolom mivel titok, így nem tudhatom meg sehogy sem, hogy éppen milyen "titok" vár rám?

    A mágusom Fireball képessége vagy varázslata 6 hp-t sebez. Már lőttek meg olyan Fireball-al, ami többet sebzett. Azt lehet fejleszteni vagy csak szimplán az idő múlásával lesz egyre erősebb?

    Előre is köszi a segítséget!

    Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm

Új hozzászólás Aktív témák