Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Tudtam én, hogy az első napon meg kell csinálni a Priest Skint... :D Várható volt, hogy ennyi fake account-ot nem fognak majd engedni. Egyébként nevetséges, hogy egy ekkora cég ilyen sz.r marketinget tol... Értem én, hogy kell a SELLOUT az Amazon és a Twitch felé, de ezt lehetett volna jobban kivitelezni.

    Illetve, ha már régió lockos a cucc, akkor tegyék elérhetővé a shop-ban mondjuk 5 dolláros áron, mint anno Khadgart...
    Így a káposzta is megmarad és a kecske is jóllakik. Ehelyett inkább beszopatták saját magukat és a Twitch Prime-ból is 1 viccet csináltak. Bár a negatív reklám is reklám ugyebár...

    Az eddig kiadott promókból komolyan mondom, hogy csak Mrgl -nek nem volt negatív hatása. Persze sokan csináltak Smurf account-okat, de ez házon belül nem okoz nagy károkat. Liadrinnál is ment a fikázás, hogy aki most játszott először tömött sorokkal találkozott és kb. meg is utálta a játékot... Nem hiszem, hogy túl sok játékos kezdett el csak amiatt WoW-ra előfizetni, mert ott megtetszett neki a dolog.

    Annyi jó lehetőség lenne az ilyen skinek megszerzésére, hogy azt elmondani nem lehet...
    A Twitch úgyis számolja, hogy mennyi időt töltöttél el 1 adott csatornán a streamet nézve. Kinél, hogy hívják a dolgot, van Scamaz points stb... Ha rajtam múlna a dolog x óra hivatalos (playhearthstone) csatorna nézés után tenném elérhetővé a kövi skint. Ezzel ők is jól járnak, mert aki szokta nézni a bajnokságokat instant hozzájutna a dologhoz és még örülne is a fejének, mert úgymond megérte figyelemmel követnie a competetive scene-t. Új embereket meg simán lehetne vonzani a promóval, ezzel a néző szám is növekedne és az emberek is megismernék a játék E-sport oldalát...

    Technikailag simán megoldható a dolog az összekapcsolt Bnet profillal. CS:GO-ban akár 20 eurós Souvenir-eket dobálnak a major bajnokságok alatt. Ha az nem jelent akadályt, akkor ez sem lenne az.
    Vagy akár a Blizzcon selejtezők alatt, illetve a VB-n lehetne a nézők között 3-as packokat dobálni ugyan így ajándék formájában. CS-ben ez bevett módszer és rengetegen nézik csak emiatt a streamet. Ez nekik amúgy is WIN-WIN szituáció, mert nekik semmibe nem kerül és cserébe rengeteg nézőt szerezhetnek vele. Ha teszem azt nézik emaitt a streamet 4-500 ezren nem fog sokat számítani az a 10k elosztott jutalom.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák