Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • h3lios

  addikt

  válasz NyxNyxNyx #57374 üzenetére

  Akarod mondani Ponder:
  [link]

  Én amikor játszottam imádtam ezt a lapot... Ha szarul húztál volna a kövi 3 körben akkor kaptál 1 második esélyt, hogy ne floodolj / halj manát a kövi körökben. Ha meg jól álltál akkor csak simán tudtál készülni az ellenfeled lépéseire. Imádtam... És ha szar lett volna mind a 3 lap (mint a discovernél), akkor meg csak simán lekeverted az egészet. A mostani Discovernél ezt úgy lehetne behozni, hogy pl. Discover an X cost spell. És ha lenne 1 4. opció, ahol semmit nem választasz és akkor kapsz 1 teljesen random 4. lehetőséget a feltételeknek megfelelően.

  Mtg-ben sok ilyen és ehhez hasonló lap van. Reynad is konkrétan ezt a lapot hozta fel, hogy milyen irányba kellene elmenni. A tracking 1 konkrétan sz.r lap, mert discardol... Elég arra gondolni, hogy egy Yogg Hunter-ben, ha felajánlotta Yogg-ot kb. muszáj voltál kivenni, akár a Call of the Wild mellől is, mert amúgy meg nem volt winconditon..

  A többi kasztnak de főleg a Priestnek kellenének ilyenek. Mage-nél OP lenne, már csak azért is, mert tudnád időzíteni a Burst spelleket, ha úgy adódik. De a reaktív kasztoknak szerintem 1 ilyen úgy kellene már, mint 1 falat kenyér.

  Egyébként az olyan kasztoknak adnék ilyen lapokat, ahol eleve kevés card drawl lehetőség van.

  [ Szerkesztve ]

  B-tag: H3lios#2825

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés